Bristol dames verslaan de koploper ZVG

Vandaag stond de kraker tegen de koploper op het programma. De dames van Bristol hebben dit seizoen nog niet kunnen winnen van ZVG. Zij waren extra gebrand om de 3 punten mee naar Roosendaal te nemen.

target="_blank"

Een uitmuntende keepende Jade Massing stond haar mannetje in de goal. Bristol voelde dit en kreeg vertrouwen in de wedstrijd. Verdedigend stond het extra compact zodat we vanuit daar verder konden voetballen. Met Griffith in de punt was zij een ijzersterk balvaste spits. De 0-1 werd dan ook door haar gemaakt. Net voor de rust werd helaas de
1-1 binnengeschoten door ZVG.

2e Helft
Na de rust pakte Bristol het weer op. Ashley de Bie gaf een prachtige lange bal op Naomi Pesman die de bal uit de lucht in een keer klaar legde voor Colinda van der Steen, die helaas het net niet wist te vinden. Doordat een aanval van Colinda van der steen geblokt werd, kreeg Bristol een vrije trap op. Ashley de Bie schoot snoeihard de bal in de flipperkast van ZVG, en zo stond het 1-2. Vanuit hier werd de Roosendaalse de Groen bus geparkeerd en werd de wedstrijd binnen gesleept.

Halve Finale
De dames zijn o.a. te bewonderen in de halve finale van de districtbeker op woensdag 13 februari in sporthal de Roos. Aanvang 20:00.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De kassa rinkelt tijdens Week van het geld

Breda, 31 maart 2023 – Afgelopen week stond de Week van het geld 2023, met als thema “Bedwing the...

VV Drechtstreek JO8-1 heeft ‘toetje’ al binnen

PAPENDRECHT - In de ‘schaduw’ van het eerste team, dat dit seizoen in de derde klasse weer kleur op...

‘Dat woord accepteren we hier bij Unitas’30 niet!’

Schelden met kanker? Dat is op en rond het complex van Unitas'30 vanaf nu verleden tijd. Tenminste, dat hopen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.