0
491

De 19-jarige Brandon Lupgens heeft zijn vv Hillegersberg verruilt voor de blauw-zwarte tenues van VVOR. Bij deze vereniging hoopt hij zijn voetbalcarrière voort te kunnen zetten. Hij hoopt net zo’n magische tijd te beleven bij VVOR als bij zijn vorige club.

Evenals bij vv Hillegersberg gaat Lupgens in de eerste klasse spelen bij de O19. De voornaamste reden voor de overstap is dat er bij de oude vereniging geen geschikt jeugdelftal voor hem en zijn vrienden was. Zodoende is Brandon, die zichzelf omschrijft als een luie spits zonder neusje voor de goal, terechtgekomen bij VVOR.

De overstap was dus niet vrijwillig en als Brandon terugkijkt op zijn periode zegt hij: ‘’heel erg leuk! Ik heb daar altijd met veel plezier gevoetbald.’’ Verder vertelt hij dat het hem vooral om de gezelligheid gaat en dat hij de derde helft op vv Hillegersberg erg gaat missen.

Verder vertelt Brandon, die al sinds zijn derde verbonden is aan vv Hillegersberg over zijn meest memorabele herinnering aan zijn oude club. Dit was bij een wedstrijd tijdens de corona lock-down. Clubs waren genoodzaakt om wedstrijden tegen teams van hun eigen vereniging te spelen. Brandon speelde een wedstrijd tegen de selectie van O18. ‘’Op papier waren we kansloos en dat zag je terug in de score. Bij rust stonden we al met vijf of zes tegen nul achter.
Echter begonnen we de tweede helft goed met een verre uittrap van de keeper die in mijn voeten belandde. Ik had daarvoor al gezien dat de doelman van de tegenstander heel ver voor zijn goal stond. Ik dacht niet lang na om gewoon vanaf eigen helft maar eens op goal te knallen. Dit schot was te machtig voor de keeper waardoor we op 6-1 kwamen. Voor het resultaat heeft dit niks uitgemaakt. Ik werd wel benadert door de trainer van O18 om mee te komen trainen dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik bij de selectie kwam’’, vertelt Brandon in het gesprek.

Bij zijn nieuwe club wil hij belangrijk zijn met goals, minimaal tien doelpunten is de doelstelling. Ook ziet hij kansen met snelle buitenspelers die eroverheen kunnen gaan als hij zich laat inzakken. Verder ziet hij kansen met zijn elftal om bovenin de ranglijst mee te doen. ‘’Er zit passie, mentaliteit en voetbal in ons elftal’’, aldus Brandon. Het elftal kijkt uit naar het eerste competitie duel tegen SVS. Volgens Brandon moeten dat de eerste drie punten van het seizoen worden.

Klik op VVOR voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VVOR meer informatie over de club.