Blauw-Wit’81 zoekt nieuwe rekruten voor de Dames 1

De Dames 1 van Blauw-Wit’81 zijn opzoek naar nieuwe speelsters. Ze proberen door middel van een oproep via sociale media de toekomstig rekruten aan te trekken. Zo kunnen ze weer strijdlustig aan de slag op de zaterdag en zondag.

Door de constante veranderingen die er plaatsvinden zien veel clubs helaas een hogere uitstroom dan instroom van leden. Mensen zijn steeds vaker opzoek naar flexibele tijden om te sporten, iets wat lastig is met teamsport. Men werkt toch met vaste speeltijden en afspraken om zo de trainingen en wedstrijden te spelen. Gelukkig valt dit bij de Moerse club mee. Ze zijn simpelweg opzoek naar nieuwe dames om de teams te versterken! Hierdoor kunnen de dames nog sterker in de competities strijden. Omwille van deze reden ondernemen de dames van Blauw-Wit’81 nu actie ondernemen om nieuwe dames te rekruteren via hun digitale kanalen. Ook de club draagt zijn steentje bij en doet een oproep via Facebook en Instagram.

Dominos_voorjaar2021

Oproep

“De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen gaan van start en we hebben er nu al ongelooflijk veel zin in! Voor onze damesteams zijn wij op zoek naar dames/meiden die ons willen komen versterken. We hebben twee teams, namelijk één op zondag uitkomend in de derde klasse en één op zaterdag uitkomend in de vijfde klasse. Voor beide teams zoeken we leuke, gezellige en sportieve dames/meiden om onze teams te versterken”, vertellen ze. Zie jij het zitten om de dames te versterken? Ze bieden de mogelijkheid voor een proeftraining. Neem daarvoor contact op met het onderaan genoemde emailadres.

De trainingen vinden op de dinsdag en donderdag plaats van 19:30 tot 21:00 in het pittoreske De Moer.

tc@blauwwit81.nl

StreetCars_voorjaar2021 (1)

Klik de link voor een recent artikel over Blauw-Wit’81

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Sven d’Hooghe zit nog altijd volop in zijn revalidatieproces  

CLINGE – Hij mag inmiddels weer voorzichtig lopen op de loopband en binnenkort gaat Sven d’Hooghe voor het eerst...

MVV’58 5 heeft een uitstekend scoutingsnetwerk

Vandaag gaan we in gesprek met Niels van Oort van MVV’58 5. Niels is op zijn zevende begonnen met...

Alkan Uzun en DIA zijn ‘een match’

Toen hij afgelopen seizoen zonder club zat en zichzelf de vraag stelde welke club bij hem zou passen, stond...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.