Binnenmaas laat twee dure punten liggen tegen SVS

0
135

Op een zonnig sportpark de lage weide stond de 1e competitiewedstrijd van FC. Binnenmaas op het programma. SVS uit Capelle werd eerder dit seizoen met 1-2 verslagen maar resultaten uit het verleden bieden geen garanties.

Met John Mayers weer terug in de basis op het middenveld start de formatie van trainer Michel van Noort rommelig aan het duel met SVS. Veel balverlies en onzuivere passes. Toch komt het eerste gevaar van Binnenmaas. Een vrije trap van Thomas gaat rakelings over het doel. Toch is het SVS wat een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Thijs en in de 15e minuut resulteert dat in de 0-1.

Na deze tegenvaller zakt SVS wat verder in en krijgt Binnenmaas wat meer grip op de wedstrijd. Omdat het tempo en de zorgvuldigheid bij Binnenmaas ontbreekt valt de gelijkmaker van Lars toch een beetje uit de lucht. Met een 1-1 ruststand mag eigenlijk niemand klagen.

Na de rust stond er een ander Binnenmaas. SVS werd vastgezet op eigen helft en het tempo lag een stuk hoger. Een kwartier na rust was het dan ook dik verdient toen Riccardo op mooie wijze de bal achter de uitstekende keepende Bart de Keijzer, een oude bekende bij Binnenmaas. Vanaf dat moment golfde de wedstrijd op en neer en uit een van de spaarzame momenten dat SVS op de helft van Binnenmaas kwam in de 2e helft was het raak. Ondanks de strijd die FC. Binnenmaas in het laatste deel nog leverde was puntverlies niet meer te voorkomen. De 2-2 uitslag zorgt ervoor dat Binnenmaas een plekje zakt op de ranglijst. Volgende week de uitwedstrijd tegen Delta Sport waar nog iets recht te zetten is. Binnenmaas verloor eerder deze competitie de thuiswedstrijd van de Vlaardingers met 0-1.

Meer informatie over Binnenmaas? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel over Binnenmaas.