Baardwijk niet voorbij Trinitas Oisterwijk

0
392

v.v. Trinitas Oisterwijk, de fusieclub in Oisterwijk (Nevelo, Oisterwijk en Taxandria) was zondag jl. de tegenstander van v.v. Baardwijk. Trinitas speelt haar thuiswedstrijden (nog) op het complex van het voormalige Nevelo, dat de komende jaren verbouwt worden in samenwerking met de Gemeente.

De goedlachse en goed leidende scheidsrechter Manichand fluit om 14:30 uur voor het begin van de wedstrijd. Beide ploegen beginnen aanvallend waarbij Baardwijk het wat directer zoekt, en Trinitas wat meer voetballend.
Kansen zijn er voor beide doelen, maar zowel de keepers, het doel en de tegenstanders verhinderen dat beide teams tot scoren komen.

Ruststand 0-0

Tijdens de rust past Trainer Emiel Heefer de tactiek wat aan, dit resulteert in een aantal goede kansen. In de 60minuut wordt één van de kansen benut door Rob van Ravenstein. 0-1. Direct vanaf de aftrap krijgt Trinitas een corner, de corner wordt weggewerkt, maar Trinitas weet de bal alsnog voor het doel te krijgen waar de spits van Trinitas al vallend weet te scoren, 1-1. Ondanks enkele wisselingen aan de kant van Baardwijk worden de kansen niet benut en weet Trinitas in de 79minuut 2-1 te scoren. Het slotoffensief is voor Baardwijk, maar het weet niet meer te scoren.

Eindstand 2-1.

De trouwe supporters worden bedankt voor hun support, Baardwijk is vooralsnog positief gestemd: “Als het vandaag niet lukt, dan volgende week maar.”

Zondag 27 oktober 2019 speelt Baardwijk tegen TGG uit Den Bosch. The Goal Getters hebben uit 5 wedstrijden 2 punten behaald en zullen proberen de eerste overwinning te behalen in Waalwijk.

Baardwijk zal met de steun van het Team van de Week JO10-1 de tweede overwinning willen behalen op sportpark Olympia, aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur.

Bron: vv Baardwijk