Baardwijk MO19-1 wint van OJC Rosmalen MO19-1

Wie de afgelopen maanden de wedstrijdverslagen heeft gelezen van Baardwijk MO19-1 zal onder de indruk zijn van de verrichtingen van de meiden van Baardwijk, ondanks de resultaten.

Zelfs bij RKC Waalwijk is men onder de indruk van de kwaliteiten van de meiden, afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd op sportpark de Groote Wielen in Rosmalen stond er zelfs een afvaardiging van RKC Waalwijk langs de lijn om coach Juan van Beek van nuttige tips te voorzien. De nuttige tips en de coaching van ex-profspeler Ramon van Haaren zorgde ervoor dat de meiden een stapje meer zetten als de leeftijdsgenootjes van OJC Rosmalen.
Zoals de afgelopen wedstrijden steeds beter zichtbaar wordt, wordt het team steeds beter in de omgang met elkaar en daardoor worden kansen gecreëerd, en zal een overwinning niet lang op zich laten wachten.
Beide teams creëren enkele kansen, maar beide doelverdedigers weten op wonderbaarlijke wijze de stand gelijk te houden, tot Indy Bergmans haar kwaliteiten als spits laat zien en na een solo door de verdediging van OJC Rosmalen de keepster kansloos laat en 0-1 op het scorebord laat zetten.

Ruststand 0-1

Tijdens de rust proberen de coach en zijn tipgever de meiden op scherp te zetten en te stimuleren op met de juiste instelling de eerste wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten.
Als uit een kluts de bal door de lucht vliegt en de keepster van OJC Rosmalen de bal net niet uit het doel kan verdedigen weet Laura van de Ven dat ze op opmerkelijke manier 0-2 heeft gescoord.
Baardwijk gaat winnen?, maar toch wordt ook OJC Rosmalen gevaarlijk en de meiden zoeken de aansluitingstreffer.
Keepster Emmy Schouten verdedigt haar doel op voortreffelijke wijze en de supporters van de MO19-1 van Baardwijk hopen dat Emmy de komende seizoenen voor Baardwijk blijft keepen, maar dezelfde supporters zijn zich bewust dat de vrouwenteams uit de Eredivisie altijd naar goede keepsters op zoek zijn.

Als Lynn de Graaff de bal uit een corner voor haar voeten krijgt, bedenkt ze zich géén en schiet van 5 meter de 0-3 binnen. Baardwijk speelt de wedstrijd uit en wint de wedstrijd met 0-3.

Meiden, als jullie net zoveel geloof hebben in jullie kwaliteiten als de coach, de tipgever en de supporters is dit niet de laatste wedstrijd die gewonnen is.

Met dezelfde inzet, beleving en teamspirit kunnen jullie ook a.s. zaterdag winnen in Hei en Boeicop.
Om 10:45 uur wordt afgetrapt op Sportpark Het Plein tegen HSSC’61 MO19-1.

Meer informatie over Baardwijk MO19-1 vindt u hier terug op de website van Baardwijk.
Of lees hier een ander artikel over Baardwijk MO19-1.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.