Baardwijk MO19-1 blijft proberen te winnen.

Na het verlies vorige week bij koploper NOAD’32 mochten de meiden van de MO19-1 van Baardwijk het zaterdag opnemen tegen de leeftijdsgenootjes van Nieuwkuijk.

Om 14:30 uur floot scheidsrechter Jac Burgel voor het beginsignaal. Vanaf het begin van de wedstrijd probeerden de meiden van Baardwijk te voetballen, want ondanks de nul punten op de ranglijst had Baardwijk toch iedere wedstrijd kansen om een beter resultaat te behalen.

Nieuwkuijk begint aan de wedstrijd met 1 gelijkspel en 2 verloren wedstrijden, maar blijkt vanaf het begin van wedstrijd over een behoorlijke dosis techniek te beschikken. Zoals iedere wedstrijd staat de verdediging van Baardwijk als een huis en is Emmy Schouten letterlijk het slot op de deur. Baardwijk creëert de eerste helft kansen, maar Nieuwkuijk ook, als Trainer Juan van Beek zijn speech voor in de rust voorbereid scoort Nieuwkuijk in de 41minuut 0-1. Net als vorige week scoort de tegenstander van Baardwijk net voor de rust, een donderslag bij heldere hemel. Ruststand 0-1.

Na de rust probeert Baardwijk op zoek te gaan naar de gelijkmaker, en op het moment dat de vaste supporters van Baardwijk MO19-1 verwachten dat Baardwijk scoort, scoort Nieuwkuijk uit het niets 0-2. De meiden van Baardwijk laten de moed niet zakken en ondanks de kansen die nog gecreëerd worden, wordt er niet meer gescoord.

Jammer, maar meiden neem nummer 14 in gedachten, met de inzet zoals nr. 14 van de Oranjeleeuwinnen (Jackie Groenen) en de filosofie van werelds bekendste nr. 14 (Johan Cruyff): “Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.” en probeer zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Geldrop MO19-1 de eerste punten van deze competitie te behalen. Succes.

Meer informatie over de MO19-1 van Baardwijk? Klik hier.
Of lees hier een andere artikel over de MO19-1 van Baardwijk.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.