Aartsen kersverse hoofdsponsor Beek Vooruit

Aartsen, voorheen Aartsenfruit, is de kersverse hoofdsponsor van voetbalclub Beek Vooruit in Prinsenbeek. Vanaf 1 augustus zal de selectie van Beek Vooruit nonstopfresh voetballen in het Aartsentenue. De beklonken sponsordeal heeft een looptijd van drie jaar, met de intentie om daarna nog twee jaar bij te tekenen.

target="_blank"

Al jaren is Aartsen betrokken als subsponsor bij Beek Vooruit en het bedrijf zal vanaf nu als hoofdsponsor aan de club verbonden zijn. De internationale onderneming draagt lokale bedrijvigheid en -verenigingen een warm hart toe en gaat maar al te graag deze sportieve sponsoring aan. Een belangrijk onderdeel van de hoofdsponsoring is het nonstopfresh Aartsen-tenue. Zowel het eerste als het tweede herenelftal wordt door Aartsen gekleed, net als het eerste dameselftal, het eerste juniorelftal en het G-team.

AARTSEN KIDS FOUNDATION
Aartsen doet meer. Naast bovengenoemde sponsoring, houdt Aartsen zich met talloze projecten bezig, gericht op het welzijn van kinderen onder de naam Aartsen Kids Foundation (AKF). Met het concept ‘stoergelukkig’ geeft AKF het leven van kinderen een positieve draai en inspireert hen bewustere keuzes te maken op gebied van voeding, natuur, gezondheid en welzijn.

OVER AARTSEN
Recent onthulde het internationale bedrijf in Breda een nieuwe, maar vertrouwde naam: Aartsen (voorheen Aartsenfruit). Met de naam Aartsen gaat het bedrijf terug naar de wortels en de naam van oprichter Jan Aartsen. Hij startte in 1907 met een groente- en fruitkar voor versgoed in Breda. Als het om vers gaat, gaat Aartsen anno 2019 het verst van allemaal. Met vestigingen in Breda, Venlo, St. Katelijne-Waver en Hong Kong is Aartsen de gatewayvoor verse groenten en fruit. Ook als je kijkt naar de nonstopfresh facts. Zo vermarkt Aartsen 25 miljoen dozen groenten en fruit per jaar, waaronder 15.000 rijpdozen bananen per week voor 650 verschillende producenten wereldwijd. Er werken 200 mensen, verdeeld over 4 locaties, die samen goed zijn voor 3.500m2 kantoorruimte en 30.000m2 warehousing.

DROOMSPONSOR
Beek Vooruit is ‘erg trots op deze duurzame overeenkomst’, zo laat voorzitter Jan Hoppen weten. “Een geweldige creatieve inspanning van onze sponsorstichting heeft een voor Beek Vooruit gedroomde hoofdsponsor opgeleverd. Wij willen de naam Aartsen op sportieve, maar zeker ook ambitieuze manier uitdragen. Het past in de doelstelling van Beek Vooruit om als voetbalvereniging bij de beste 10 procent van Nederland te willen horen. Wij hebben als Beek Vooruit echter ook de verantwoordelijkheid om een echte meerwaarde te zijn voor onze sponsors. Bij Aartsen is er altijd plaats voor jonge en ambitieuze nieuwe medewerkers. Het is onze ambitie om als voetbalvereniging onze sponsors actief te helpen bij het vinden van die nieuwe medewerkers. Wij zullen daar proactief mee aan de slag gaan.”

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.