Transfertalk met Marvin van der Made van VV Capelle

0
182

Het begint weer voorjaar te worden, bloemetjes beginnen weer te bloeien en in de hogeren klasse van het amateurvoetbal betekent dat weer veel opkomende transfers. Zo ook voor Marvin van der Made die de overtap maakt van VV Capelle naar SV Heinenoord.

Dominos_voorjaar2021

De 24-jarige speler van de hoofdmacht van VV Capelle geeft een reden voor zijn overstap naar de club uit de Hoeksche Waard. “Ik vind dat ik te weinig speelminuten kreeg. Ik moest het doen met inval beurten op een paar basis plaatsen na dan. Daarbij heeft Capelle een goede band met Heinenoord onze, hoofdtrainer komt er ook vandaan. Wat voor mij ook makkelijk maakt is dat de club in de buurt is van waar ik woon” Marvin vertelt ook dat het een club is met ambities. “Als je kijkt naar welke spelers er heen gaan, is dat zeker niet de minst verkeerd voor een club uit de eerste klasse. Voor mijn gevoel kunnen we met de spelers die er ook volgend jaar bijkomen wel een gooi doen naar de hogeren posities in de eerste klasse.”

Van der Made is vrij resoluut in wat hij wil bereiken bij SV Heinenoord. “Ten eerste is dat ik weer veel wil gaan spelen en successen behalen met het team. Op persoonlijk vlak wil ik bij zo veel mogelijk doelpunten betrokken zijn. Op dit moment staan we met Capelle in de hoofdklasse bovenaan dit ik uiteraard ook bereiken met Heinenoord.”

https://www.restaurantca

Als de spits zijn perioden bij Capelle moet beschrijven klinkt er zonder twijfel “fantastisch” aan de anderen kant van de telefoon. “Ik heb daar altijd met veel plezier gevoetbald. Het is een stukje opvoeding voor mij geweest, gezien ik daar van jongs af aan heb gevoetbald. Je ziet ook vaak spelers in en rond de club waar zelfs mijn vader nog mee heeft gevoetbald.”

Marvin heeft vorig jaar zijn eigen bedrijf opgericht voor marketing en communicatie richting bedrijven. Op deze manier blijft Marvin betrokken bij VV Capelle. Hij gaat hier namelijk helpen met de marketing en communicatie van de business club.

We vroegen de spits ook nog naar zijn verwachtingen van Heinenoord voor volgend seizoen. “Heinenoord is een gezellige, representatieve club, alles is goed verzorgd. Dat zoek ik ook in mijn volgende club Capelle is een gezellige club dus dan wil dat ook bij je volgende club hebben.”

Toch zijn er nog wat dingen die de 24-jarige zal missen bij Capelle: “De gezelligheid en de relaties die je nu soms vier keer per week ziet. Dat ga je in de toekomst veel minder zien, dus zijn de dingen die ik zeker ga missen bij Capelle.”

Klik op VV Capelle voor het laatste artikel van de club.