Nieuwsbrief Drechtstadloop

0
200
Dordrecht 4 oktober 2022, Enige tijd geleden heeft u een brief ontvangen waarin het goede doel van de DrechtStadLoop werd uiteengezet; het optimaliseren van de behandeling van Long Covid patiënten.
Het was een gezamenlijk schrijven van het Albert Schweitzer ziekenhuis, het Vriendenfonds Albert Schweitzer en de organisatie van de DrechtStadLoop. In deze brief werd u uitgedaagd om een afvaardiging van uw bedrijf te laten meedoen aan één van de bedrijven lopen.
Hopelijk heeft u binnen uw organisatie al iemand gevonden die de handschoen heeft opgepakt en bezig is met het formeren van een team om mee te doen.
Men kan kiezen uit 2 afstanden; 5 km. en 10 km.
Bij de bedrijven lopen starten er teams van 4, 5 of 6 personen, ongeacht de samenstelling. De som van de tijden van de eerste vier finishers zijn bepalend voor het teamresultaat. Het winnende team mag zich kampioen van Dordrecht noemen en ontvangt de wisselbeker.
• Deelname aan de Bedrijvenloop kost 300,- euro per team.
• Van dit bedrag gaat 250,- euro naar het goede doel.
Voor meer informatie en inschrijven www.drechtstadloop.nl Het centrum van Dordrecht zal het bruisende middelpunt zijn van veel loopplezier. Een loopfeest waar iedereen aan mee kan doen. Het volledige programma op zondag 6 november 2022 ziet er als volgt uit: