078 Skills for Girls voetbalclinic bij vv Papendrecht groot succes!

0
256
078Meidenvoetbal vv Papendrecht

Op zondag 7 mei vond de derde editie van de 078 Skills for Girls voetbalclinic bij vv Papendrecht plaats. Meer dan 50 meiden tussen de 7 en 18 jaar werden verwelkomd door Skilly, de mascotte van Football Skills Nederland.

Het was een sportieve dag waarop de meiden hebben genoten van diverse voetbalactiviteiten, van techniektraining tot verschillende voetbal onderdelen. De speciale keepersoefening, die door 078meidenvoetbal voor het eerst werd aangeboden, viel enorm in de smaak en de meiden deden erg hun best om de mooiste duiken te laten zien. De enthousiaste trainers hebben de meiden flink aan het werk gezet en het was geweldig om te zien hoeveel plezier ze hadden. Eén van de deelneemsters zei: “Wat is het een leuke dag en wat is het gaaf om met alleen maar meiden een clinic te hebben. Wij zijn er volgende keer zeker weer bij!”

Na afloop kregen alle meiden een ijsje en een geweldige goodiebag met onder andere een kortingsbon van een sportwinkel, een heerlijk flesje water en een mooie 078meidenvoetbal bidon (gesponsord door www.brandyourwear.com).

Kortom, de Skills for Girls voetbalclinic was een groot succes en er zullen er zeker nog vele volgen! Clubs die interesse hebben in een vergelijkbaar evenement op hun terrein kunnen een mail sturen naar hallo@078meidenvoetbal.nl of ons een DM sturen op onze socials. Sluit je ook aan bij ons platform en volg ons op Instagram en Facebook #078meidenvoetbal, want er is niets leukers dan in een meiden- of vrouwenteam te voetballen!

Wij willen graag vv Papendrecht en iedereen die heeft geholpen om dit evenement tot een groot succes te maken bedanken