Normaal gesproken zien BSC’rs elkaar langs en/of op het veld, in de kantine. Het zijn de gesprekken, de knikjes, de glimlachen die ze van elkaar missen.. En de liefde voor voetbal uiteraard. Omdat ze elkaar nog een tijdje niet zullen zien of spreken, interviewen we elke week een paar BSC’rs met clubhart en stellen wij de vraag: ‘Hoe is ‘t nou?’

Het tweede interview, aan wie Rick Schimmel het stokje door heeft gegeven, is voorzitter en in hart en nieren een echte BSC‘r  : Ad van Tilburg

Hoe besteed jij je tijd nu er geen voetbal meer is?
‘De trainingen zijn afgelast, de competitie is stilgelegd en het voetbalseizoen is voortijdig beëindigd. De vereniging lijkt stil te staan maar op de achtergrond ben ik samen met alle andere bestuursleden bezig om zo goed mogelijk door de huidige crisis te komen maar vooral ook bezig te zijn met de toekomst.  We zorgen er samen voor dat we de vereniging door deze lastige tijd slepen en het clubgevoel zo goed als dat kan vast te houden’.

Wat mis je het meest aan BSC?
‘De gezelligheid, het contact met de mensen, de voetballende kinderen, de wedstrijdspanning bij wedstrijden van het eerste en eigenlijk alles wat er op en om de club gebeurt’.

Wat zijn je verwachtingen voor volgend seizoen?
‘Als ik in mijn verwachtingen meeneem wat er op dit moment gebeurt in de wereld om ons heen en dat men het heeft over een 1 ½ meter maatschappij dan staat ons een lastig jaar te wachten’.

‘Als ik kijk naar de ontwikkelingen van BSC de afgelopen 3 jaar en de vooruitzichten dan wordt ik super enthousiast en kan ik alleen maar trots zijn. Een aantal grote lopende projecten (hierover volgt snel communicatie) worden nog voor het aankomende seizoen gerealiseerd. De projecten die nog op de plank liggen om gedurende het seizoen 2020 – 2021 uit te rollen gaan BSC naar het volgende level brengen en een fantastische toekomst perspectief verschaffen’.

‘Heel specifiek zie ik ons ledenaantal groeien met nog eens 300 tot 500 leden, onze jeugdopleiding zie ik ontwikkelen naar een heel hoog niveau, onze heren en dames selecties zie ik promoveren, het positieve clubgevoel en samenhang bij BSC zie ik nog meer vorm krijgen in allerlei bestaande en nieuwe activiteiten’.

Wil je nog iets kwijt?
‘Ik hoop dat alle BSC’rs, hun familie en vrienden gezond zijn en wens iedereen toe dat ze gezond blijven. Hou het positieve en trotse gevoel dat zich meester heeft gemaakt over de vereniging vast. Dit hebben we bereikt door de inzet van ons allemaal, samen komen we ook hier doorheen’.

Aan welke BSC’r geef jij het stokje door?
‘Ik geef het stokje graag door aan Bas Raaymakers’.

 

Klik hier voor meer informatie over BSC Roosendaal.

Voor een ander artikel over BSC Roosendaal, klik hier.