Deze week is VV Nieuw Lekkerland de club van de week! U gaat dus komende dagen artikelen lezen over de club uit Nieuw lekkerland. U kan verschillende interviews verwachten. We spreken de mensen die goed verbonden zijn met de vereniging en die ons vertellen waarom deze club zo mooi is.

De vereniging is vanaf de oprichting op 21 april 1932 gevestigd geweest aan de Klipperstraat.
In juni 2011 is, na vele jaren overleg tussen vereniging en gemeente, begonnen met de aanleg van het nieuwe complex, dat deels op het bestaande complex werd aangelegd.

Van de aanleg van het nieuwe complex is een kroniek gemaakt, die via deze pagina is te bereiken.
Lees de Kroniek van de Nieuwbouw.

De vereniging heeft momenteel ruim 550 leden, waarvan ruim 220 jeugdleden, waaronder ook een flink aantal meisjes.  Nieuw-Lekkerland heeft momenteel 9 seniorenelftallen, 5 juniorenelftallen (waaronder 1 meisjeselftal) en 10 pupillenteams. Het 1e elftal van Nieuw-Lekkerland komt uit in de 1e klasse Zuid I. Na 80 jaar aan de Klipperstraat gevestigd te zijn heeft Nieuw-Lekkerland in 2012 een geheel nieuw complex in gebruik genomen aan de Tiendweg.
Het complex is uniek gelegen, want het ligt aan de rand van het Werelderfgoed van Kinderdijk, het wereldberoemde molengebied. Nieuw-Lekkerland heeft sinds 2012 de beschikking over 2 kunstgrasvelden (waaronder het hoofdveld) en 1 natuurgrasveld. (bron)

Afbeelding: Bron

Klik hier voor meer informatie over VV Nieuw Lekkerland

Voor een ander artikel over de club, klik hier.