Succesvolle 3e editie van het Atik Stadion  

0
238
TIC Toernooien
Bedrijventoernooi in samenwerking met het RBC Netwerk 

Het Atik Stadion stond afgelopen weekend in het teken van sportiviteit en gezelligheid tijdens het Atik Stadion Bedrijventoernooi, georganiseerd in samenwerking met het RBC Netwerk. Het evenement was een groot succes met maar liefst 27 deelnemende bedrijven die in een sportieve sfeer de strijd met elkaar aangingen op het veld in het Atik Stadion.  

De dag begon met een warm welkom voor alle teams en supporters. De sfeer zat er meteen goed in, mede dankzij het mooie weer en de uitstekende organisatie door TIC Toernooien. De teams streden fanatiek, maar met respect voor elkaar, wat zorgde voor spannende en sportieve wedstrijden. 

Tussen al het voetballen door konden de deelnemers en supporters genieten van een heerlijke BBQ, verzorgd door de Catacombe. De culinaire verzorging werd zeer gewaardeerd en droeg bij aan de ontspannen en gezellige sfeer van de dag. 

De feestavond vormde een perfect sluitstuk van het toernooi. Met een spetterend optreden van Marco Kanters werd er volop gedanst en gefeest. De gezellige ambiance en de muziek  zorgden ervoor dat de avond tot in de late uurtjes doorging. 

Dankzij de inzet van alle deelnemers, de fantastische organisatie door TIC Toernooien, en de samenwerking met het RBC Netwerk, was het Atik Stadion Bedrijventoernooi wederom een groot succes.  

Met de positieve reacties van alle betrokkenen kijkt de organisatie nu al uit naar de volgende editie van het toernooi. Het Atik Stadion Bedrijventoernooi belooft een blijvende traditie te worden waar bedrijven uit de regio Roosendaal elkaar in een sportieve sfeer kunnen blijven ontmoeten en uitdagen. Namens de organisatie, alle bedrijven nogmaals bedankt voor jullie deelname! Tot volgend jaar, dan vindt het toernooi plaats op 14 juni 2025!