Selectie R.W.B. haalt dit weekend 9 punten binnen

0
186
RWB 1 - The Gunners 1b

Zowel RWB-1, RWB-2 als RWB JO19-1 wonnen zaterdag 28 oktober hun competitiewedstrijd. Bij RWB-1 bepaalde Kevin Remie in de thuiswedstrijd tegen The Gunners met 2 penalty’s de stand op 2-0, RWB-2 Zaterdag nam de punten mee uit Nieuw Lekkerland en haalde daarmee de eerste overwinning van het seizoen binnen en RWB JO19-1 won thuis de eerste wedstrijd van de 1e klasse 2e fase met 1-0 van Uno Animo.

RWB-1 legde, net als vorige week uit tegen RFC, veel energie in de thuiswedstrijd tegen The Gunners. Dit was de basis van de overwinning die het met 2-0 won. Beide goals werden gemaakt vanaf de penaltystip. De 1-0 viel voor rust en de 2-0 in de slotfase van het duel. The Gunners protesteerden bij beide penalty’s geen moment, beide keren werd een RWB-er dan ook getorpedeerd in het 16 meter gebied.

Tijdens het duel waren er voor zowel The Gunners als RWB meerdere kansen om te scoren. Alles bij elkaar was het een hele leuke wedstrijd waarbij het publiek vermaakt werd. Voor Cas Renckens liep de wedstrijd minder goed af. Hij stond met zijn 16 jaar voor de eerste keer in de basis en moest dit bekopen met een schop van achteren. Even later moest hij met een flinke kneuzing het veld verlaten, degene die verantwoordelijk was mocht echter met geel blijven staan.

Met deze overwinning staat RWB stevig in de middenmoot. Om nog een stapje verder naar boven te maken zal volgende week uit tegen UVV’40 punten gepakt moeten worden. Met de zelfde instelling als deze week zou dit moeten lukken.

Klik op RWB Waalwijk voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB Waalwijk voor meer informatie over de club.