RWB neemt uiteindelijk toch nog puntje mee naar huis

0
268

Veel kansen missen en achterin open huis houden, dat was in het kort de samenvatting van de wedstrijd PCPRWB die uiteindelijk eindigde in 4-4. In de doelpuntrijke wedstrijd was het bij rust 2-2, wat betekent dat de acht goals gelijk verdeeld werd over de twee helften.

Voor rust kwam RWB door Djay Kogels en Kevin Remie tot twee keer toe op voorsprong. Beide keren trok PCP de stand binnen enkele minuten gelijk waarbij het bij de 2-2 een penalty nodig had. Al snel na rust wist RWB door Owen Kogels weer de voorsprong te bemachtigen. Rond de 60e minuut kwam PCP weer terug en nam daarna snel voor de eerste keer in de wedstrijd de voorsprong. In de 83e minuut kwam RWB op gelijke hoogte. Bob Jansen was verantwoordelijk voor de 4-4, opmerkelijk want vorige week had hij de gelijkmaker op zijn schoen maar miste. Diezelfde Bob Jansen liet zich dat geen twee keer gebeuren en was nu wel doeltreffend.

Jeugdspeler Cas Renckens, die in de slotfase was ingevallen , teisterde daarna nog de lat, jammer want anders had deze wedstrijd zomaar toch nog 3 punten opgeleverd. Trainer Alfons van der Pluijm gaf na de wedstrijd de eenvoudige analyse zoals in het begin van dit verslag verwoord is. RWB geeft doelpunten veel te gemakkelijk weg en mist te veel kansen, doet het één van de twee beter dan had het dus de wedstrijd gewonnen.

Volgende week komt koploper NEO’25 bij RWB op bezoek. Ver reizen hoeft NEO’25 niet want het is op Sportpark De Gaard de buurman van RWB. NEO’25 is met 6 punten uit 2 wedstrijden prima begonnen, RWB behaalde slechts één puntje en zal er dus alles aan doen om de koploper van de 4e klasse F de punten afhandig te maken.