Rijsoord vrij gemakkelijk langs Deltasport

0
159

Rijsoord heeft zich gerevancheerd van de pijnlijke nederlaag tegen Heinenoord. De ploeg won met 4-0 van Deltasport. De club uit Vlaardingen zag een lange terugreis tegemoet.

Beide ploegen hadden vanwege de wind tijdens de wedstrijd moeite om de bal met de juiste snelheid naar een ploeggenoot te spelen. Het resulteerde in veel balverlies, maar toch een beter Rijsoord. De eerste kans was voor Deltasport. Zimmerman ging alleen op de keeper af, maar Ozrak wist de bal tegen te houden. Na wat kansen over en weer was het vlak voor rust raak voor Rijsoord. Eerst werd er nog een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel, maar een paar minuten later gaf Rahli voor, en kon Nelson Costa de Brito de 1-0 binnen koppen.

In de tweede helft, eigenlijk hetzelfde beeld als in de eerste helft. Rijsoord was de betere voetballende ploeg, maar het bleef lang 1-0. Een gevaarlijk moment van Deltasport en het staat alweer 1-1.  Het duurde dan ook tot de 75e minnut tot de 2-0 viel, Rahli schoot prima binnen vanaf de rechterkant. Het verzet was na de goal gebroken, en Rijsoord bleef aanzetten. Rahli pakte de hoofdrol op, door nog twee goals te maken en zo de MOTM te worden, met 3 goals en 1 assist.

Rijsoord blijft natuurlijk koploper na de overwinning. Volgende week speelt de ploeg een uitwedstrijd bij De Meeuwen. Deltasport speelt een thuiswedstrijd tegen Heinenoord.