SV Capelle speelt gelijk bij BLC

0
224

SV Capelle ging zaterdag naar Den Bosch voor de uitwedstrijd tegen het hooggeplaatste BLC.

In de openingsfase gebeurde er weinig voor beide doelen. Halverwege de eerste helft veranderde dit. S.V. Capelle brak door via een mooie actie van Ate Zijlmans. Hieruit belandde de bal bij Sijmen Branderhorst, die aflegde op Tygo de Jong, waarna de laatste van dichtbij de 0-1 kon binnen tikken. Lang kon SV Capelle hiervan niet genieten, want gelijk na de aftrap volgde een aanval over links van BLC. Deze werd afgerond door Jelmer ter Avest en dus 1-1. Hierna kregen zowel BLC als S.V. Capelle wat kansen, maar de 1-1 bleef staan tot de rust.

Na de hervatting speelde BLC dominanter en drong het S.V. Capelle meer terug. Het kreeg enkele kansen, maar door attent verdedigen en goed keeperswerk van Remon van Rijswijk bleef de 1-1 staan. Op de valreep had SV Capelle nog de winst kunnen pakken, maar uit een vrije trap kopte Sijmen Branderhorst kort voor tijd net naast. A.s. zaterdag speelt SV Capelle de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop thuis tegen Zwaluwe. Er wordt deze middag om 14.00 uur afgetrapt op het Mandemakers Sportpark.

Meer informatie over S.V. Capelle vindt u hier.
Of lees hier een ander artikel over S.V. Capelle.