R.W.B. pakt na gelijk spel weer de volledige winst tegen Olympia 60

0
152
rwb-waalwijk-volle-winst

Na de winterstop was RWB de tweede helft van de competitie gestart met een gelijk spel. Uit bij Olympia’60 werd met 2-3 gewonnen en staat het door gelijke spelen van SSW en GSC/ODS weer wat steviger op de 3e plaats.

De wedstrijd startte met 1 minuut stilte voor de ramp die zich afgelopen week in Turkije voordeed. Beide verenigingen hebben hier afgelopen week aandacht aan besteed. RWB heeft besloten om per lid 0,50 euro te doneren, wat neerkomt op een kleine € 400,–.

In de wedstrijd leek het erop dat de rust bereikt zou worden met een 0-0 gelijke stand, daar dacht Bram van Iersel echter anders over en maakte in de laatste minuut alsnog de 0-1. Net na rust legde scheidsrechter Verpoorten uit het niets de bal op de stip, toch is er nog gerechtigheid in het voetbal want keeper Björn van den Bersselaar van RWB stopte de 11 meter. Meteen daarna zorgde spits Owen Kogels, die vorige week tegen SSC’55 ook al had gescoord, voor de 0-2. Olympia’60 kwam met een penalty terug in de wedstrijd.

Meteen daarna scoorde Owen Kogels de 1-3, zijn tweede deze middag, en leek de beslissing gevallen. Toch wist Olympia’60 weer terug in de wedstrijd te komen. Met penalty nummer drie voor Olympia’60 werd het 2-3 en was de spanning terug in de wedstrijd. RWB hield echter stand en nam de eerste overwinning van 2023 mee naar huis.

Volgende week wordt er bij RWB uitgebreid Carnaval gevierd, zaterdag 25 februari wordt om 14.00 uur de eerder afgelaste wedstrijd RWB-Baardwijk gespeeld waarna op zaterdag 4 maart de competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen DVVC.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.