R.W.B. Kanjers starten seizoen met GO Waalwijk Festijn

0
236
RWB Kanjerst seizoen 2022-2023

Waalwijk – Nu de zomervakantie achter de rug is worden bij RWB langzaam alle voetbaltrainingen weer hervat. Voor de allerkleinste jeugd start RWB op zaterdag 16 september 2023 om 10.30 uur het seizoen met een Kanjer Festijn.

Alle RWB voetballers(sters) van 4 (bijna 5) t/m 6 jaar mogen hieraan mee doen, maar zijn ook alle schoolkinderen en kinderen uit de buurt van harte welkom. Dit evenement wordt gehouden op het hoofdveld van Voetbalvereniging RWB zodat ouders, opa’s en oma’s vanaf de tribune de verrichtingen van hun kids goed kunnen volgen.

De voetbalvelden van RWB liggen op Sportpark De Gaard in Landgoed Driessen. Uiteraard wordt onder leiding van coördinator/trainer Foort Cove een voetbaltraining afgewerkt waarbij de eindpartij zeker niet zal ontbreken. Dit feestelijk evenement is helemaal gratis en wordt georganiseerd met medewerking van GO Waalwijk, wat betekent dat de GO Waalwijk mascotte “SJORS” natuurlijk ook aanwezig zal zijn.

Het veld wordt verder aangekleed met vlaggen, beachflags en uiteraard zal een springkussen niet ontbreken. RWB heeft een clubhuis dat in het bezit is van het certificaat “Gezondere kantine” waar op die ochtend het fruit en de waterkan voor jou klaar staat.

Kom je er na dit Kanjer Festijn achter dat je voetballen leuk vindt, dan mag je de daarop volgende zaterdagen gratis proeftrainingen komen volgen. Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wordt van RWB. Mocht het zo zijn dat ouders moeite hebben om de contributie en voetbalspullen te betalen dan is er de mogelijkheid dat Jeugdfonds Sport & Cultuur dit betaalt. Zie hoorvoor: https://www.gowaalwijk.nl/jeugdfonds-waalwijk/

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar

Oudere kinderen die willen voetballen kunnen zich natuurlijk ook aanmelden bij RWB. Dit kan via de website www.rwbwaalwijk.nl, maar op een doordeweekse avond of op de zaterdag kun je ook altijd bij RWB binnen lopen en vragen naar één van de leden van de Technische Commissie.

Voor de Jeugdafdeling zijn dit Foort Cove, Stephan de Man, Wesley Bleijenberg, René van Drongelen en/of Dave de Louw (meisjesvoetbal). Aan het begin van het schooljaar is er de extra mogelijkheid om je via het boekje Sjors Sportief aan te melden voor een gratis proeftraining.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.