Peter van Poortvliet blijft aan als hoofdtrainer van VV Steenbergen

Hoofdtrainer Peter van Poortvliet staat ook in seizoen 2023/2024 voor de groep bij het vlaggenschip van V.V. Steenbergen. Zowel de hoofdtrainer, het bestuur als de selectie en begeleidingsstaf zijn tevreden over de nieuw ingeslagen weg.

Na de verloren nacompetitie vorig seizoen, werd er onder leiding van de nieuwe aangestelde hoofdtrainer Peter van Poortvliet afgelopen zomer een sterk verjongde selectie samengesteld. Dit team maakt een goede ontwikkeling door en is blij met de duidelijkheid die de huidige technische staf schept en de rust die Peter langs het veld uit straalt. Op zijn beurt ziet Peter ook volop mogelijkheden met het huidige team, dat nog lang niet is uitgeleerd en dat met enkele gerichte (ervaren) versterkingen zeker 3e klasse waardig zal worden. Samen met het bestuur wordt er hard gewerkt aan de voorwaarden om dit te faciliteren.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie is de overeenkomst voor seizoen 2023/2024 met hoofdtrainer Peter van Poortvliet ondertekend. Onder toeziend oog van bestuursleden Gerard de Heer van seniorenzaken en penningmeester Jasper van Tilburg was het voorzitter Wim Roovers die de ambities bekrachtigde met een stevige handdruk en nadat alle vier de handtekeningen opgedroogd waren kon de champagne nogmaals ontkurkt worden op de Nieuwjaarsreceptie.

De komende tijd gaat het bestuur met de overige stafleden rondom de tafel om in vroegtijdig stadium de begeleiding bekend te maken en daarmee de voorwaarden te scheppen om de huidige spelersgroep te kunnen behouden en eventueel zelfs nog te kunnen versterken met enkele blauw-witters die nu elders spelen. In de tweede seizoenshelft zal het team samen met Peter de race om nacompetitieplaatsen in de zaterdag 4e klasse C vervolgen, op dit moment staat het op een gedeelde 4e plaats met zicht op de koplopers maar ook met DVO’60 op eenzelfde aantal punten en Baronie en The Gunners kort achter zich. De doelstelling is uitgesproken om in seizoen 2024/2025 in de 3e klasse uit te komen.

Klik hier voor meer artikelen over VV Steenbergen
Klik hier voor meer informatie over VV Steenbergen

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Mees Snoeren van Nac Breda is nog regelmatig de vinden bij zijn oude club VCW

Mees Snoeren (13) droomt van een leven als profvoetballer. Het leven van de talentvolle middenvelder van NAC Breda staat...

Henk Vlielander stopt, maar gaat niet weg bij CWO

Bij Combinatie Wil Overwinnen moeten ze voor het eerste elftal op zoek naar een nieuwe verzorger. Henk Vlielander stopt...

Guus de Jong, de trotse aanvoerder van DVVC

Als Guus de Jong met de aanvoerdersband het veld opwandelt op Sportpark Dongekant, giert er steeds weer een gevoel...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.