Papendrecht na penalty’s uit de beker

0
281
VV Papendrecht 1

Papendrecht is er niet in geslaagd zich te plaatsen bij de laatste 16 van de bekercompetitie. Het twee klasse hoger uitkomende Unitas’30 uit Etten-Leur nam de strafschoppen, noodzakelijk na het 0-0 gelijke spel, beter.

Evenals de zaterdag ervoor ontbraken er vijf basisspelers. Wellicht de reden dat in de aanvangsfase nogal slordig werd gespeeld en er veel balverlies werd geleden. Omdat ook Unitas zich niet van de beste kant liet zien, ontstonden er maar weinig doelrijpe kansen. Het was Unitas’30 dat voor het eerste gevaar zorgde. De doorgebroken Tobias Ernst werd echter gestuit door de uitlopende Roy Rijntjes. Rijntjes moest 5 minuten later weer aan de bak toen Danny Lauwen vrij voor het doel opdook. Met een reflex tikte de Papendrecht-doelman de bal uit de benedenhoek. Papendrecht kwam lopende de eerste helft beter in het spel maar tot uitgespeelde kansen kwam het niet.

In het begin van de tweede helft voerden de gasten de druk op om snel tot scoren te komen maar hun aanvallers wisten niet tot kansen te komen. Het meeste gevaar had Papendrecht te duchten uit hoekschoppen en vrije trappen waar attent op gereageerd werd. Omdat ook Papendrecht aanvallend geen vuist kon maken, eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel en waren de ploegen aangewezen op de loterij van strafschoppen. Omdat alleen Jurvenny Bernadina namens Papendrecht het net wist te vinden, kon Unitas het veld feestend verlaten. Papendrecht eindigde de reguliere speeltijd overigens met 10 man omdat Cedric Thiese in de laatste minuut zijn tweede gele kaart ontving. Overigens ontpopt Cedric zich als uitstekende stand-in voor de afwezige Jim Ruiz.

Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen, Baars, C. Thiese, Van der Werff, Saffignani (Roodnat), Molenaar, Tilroe, Stewart (Y. Thiese), Van Gorp, Bernadina.

Klik op VV Papendrecht voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Papendrecht voor meer informatie over de club.