Ook Hardinxveld start voetbalschool

0
449
voetbalschool

In navolging van verschillende andere regioclubs is voetbalvereniging Hardinxveld ook een voetbalschool begonnen. Op 25 augustus was de start van het initiatief, dat in samenwerking met Volta Voetbalschool is ontwikkeld.

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Hardinxveld wil de jeugdleden de gelegenheid geven om hun vaardigheden extra te trainen. Om dat doel te verwezenlijken is sinds kort de voetbalschool gestart, waarbij jeugdleden in de diverse leeftijdscategorieën in groepsverband kunnen werken aan de verbetering van hun skills.

De voetbalschool van Hardinxveld is op vrijdagavond, waarbij in drie groepen wordt gewerkt: tot en met JO9, JO10 tot en met JO12 en vanaf JO13. De trainingen duren een uur en worden in een blok van tien weken aangeboden. Tijdens de diverse trainingen komen alle onderdelen van het voetbal aan bod.

De voetbalschool wordt mogelijk gemaakt door businessclub van voetbalvereniging Hardinxveld en door Shaerp BV, die het initiatief een warm hart toedragen. De naam Volta komt van het nieuwe speltype in de FIFA-voetbalgame. Volta is een straatvoetballer die probeert door te breken met zijn buitenaardse voetbalkwaliteit, waarbij hij zijn eigen persoonlijkheid houdt en hierin juist uitblinkt. Volta betekent in het Portugees daarom ook ‘comeback’. Voetbalschool Volta wil ook dat iedere voetballer de eigen persoonlijkheid behoudt en de speler zich zo goed mogelijk ontwikkelt als voetballer.

Teus Stam overleden

Voetbalvereniging Hardinxveld heeft afscheid moeten nemen van lid van verdienste Teus Stam, die op 68-jarige leeftijd is overleden. Teus Stam was 46 jaar aan de Sluiswegclub verbonden en maakte deel uit de zaterdagcommissie, waardoor hij wekelijks op de club te vinden was. Hij ontving niet alleen de scheidsrechters en tegenstanders, maar ging ook mee naar uitwedstrijden en deed verslag van de wedstrijden van de hoofdmacht voor Merweradio.

Klik op VV Hardinxveld voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Hardinxveld voor voor meer informatie over de club.