Nieuwenhoorn nog niet uit Winterslaap

0
    127

De punten bleven vandaag in Zoutelande. We kregen het duel vandaag nooit in handen. De tegenstander speelde in een 1-4-4-2 opstelling, Nieuwenhoorn vertrouwd met 1-4–3-3.

Nieuwenhoorn kwam wel vroeg op voorsprong door Melvin Winterberg. Maar na 25 minuten scoorde de Meeuwen de 1-1. We konden de duels maar spaarzaam winnen en we hadden erg veel moeite met het slechte veld. In balbezit maakten we het speelveld klein waardoor de passing nog moeilijker was. Een gegeven op dat moment waar we ons niet meer uit konden spelen. Hooguit het laatste kwartier in de 1e helft. Na de 1-1 speelde we ons beste deel. Hierin viel ook enigszins fortuinlijk de 1-2.

Na de thee waren de Meeuwen feller en Nieuwenhoorn was stuurloos. Veel onrust en totaal dus geen rust aan de bal. Het duurde dan ook niet lang voordat de 2-2 viel en na wat onduidelijkheid over een uitbal zomaar de 3-2.  In de laatste fase van wedstrijd ging Nieuwenhoorn wat opportunistischer spelen en kreeg het zowaar nog wat kansjes. Erg spijtig was de afgekeurde goal van Chris. Deze had gewoon mogen tellen. Net in het strafschopgebied stond hij en de bal viel perfect voor hem, hij stond met de rug naar de goal en scoorde met een prachtige omhaal. Helaas afgekeurd vanwege buitenspel.

Nieuwenhoorn vertrok met de bus terug naar huis in de wetenschap dat de riante voorsprong een stukje kleiner is geworden en aan de bak moet om zichzelf te verbeteren.

Meer informatie over V.V Nieuwenhoorn, klik hier.