Nieuwenhoorn heeft geen kind aan Brielle

0
    119

Een guur, onstuimig weertje. Dat maakte het afgelopen dinsdag 14 januari soms wat lastig voerballen. Al was dat meer van de Brielse kant zo, dan van Nieuwenhoorn zijde. De mannen van Ron van den Berg oogde gedreven en waren duidelijk de betere ploeg deze avond. Brielle kon eigenlijk alleen fysiek mee.

De 1-0 viel al snel. Goudhaantje Jeffrey Burger was het die maar weer eens van zich deed spreken. Maar daar bleef het bij in de eerste helft. Nieuwenhoorn had een overwicht tegen het povere Brielle, maar doelpunten vielen er in de eerste 45 minuten niet meer.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld, maar dan wel met wat meer doelpunten. De 2-0 kwam van de voet van Dimitry Gomes Almeida en de 3-0 van wederom Jeffrey Burger. Helaas door een ongelukkig momentje achterin, mocht Brielle fortuinlijk een doelpunt maken, dit betekende een 3-1 tussenstand. Het slotakkoord was van jongeling Gregory Paula. Hij scoorde met een prachtige streep. Hiermee eindigde wedstrijd en eigenlijk illustreerde het de overmacht van het jonge Nieuwenhoorn. De 4-1 einduitslag was dan ook meer dan terecht en hopelijk een goede opmaat richting competitie.

Meer informatie over Nieuwenhoorn? Klik hier.
    Klik hier voor een ander artikel over Nieuwenhoorn.