NBSVV transformeert ook buiten het veld

0
142

NIEUW-BEIJERLAND – Dankzij de degradatie uit de vierde klasse belandt de hoofdmacht van het Nieuw-Beijerlandse NBSVV in het nieuwe seizoen, de vijfde jaargang van huidig trainer Mark Smeding, in de vijfde klasse. Evenals GOZ en Fortuna Be Quick slaagden de blauw-witten er niet in om het dreigende onheil af te wenden en knapte het touwtje waaraan de ploeg ook in het voorgaande seizoen al aan bungelde.

Smeding zal bij het volmaken van zijn lustrum op sportpark De Kreek dus in een nieuwe voetbalomgeving zijn trainersactiviteiten gaan uitvoeren. Dat zal hij gaan doen met een selectie die nauwelijks veranderd is. NBSVV verwelkomde tijdens de overschrijvingsperiode één nieuw gezicht: Ingmar van Bruggen maakte de opmerkelijke overstap van de Oud-Beijerlandse eersteklasser SHO naar het vier klasse lager acterende NBSVV. Met zijn ervaring zal Van Bruggen een belangrijke schakel moeten worden in het elftal dat na moeizame seizoenen in de vierde klasse op zoek is naar een sportieve boost.

Niet alleen de voetbalomgeving voor de hoofdmacht is aan verandering onderhevig (geweest), maar ook buiten het veld zit er een transformatie aan te komen: NBSVV is op bestuurlijk vlak op zoek naar nieuwe gezichten. Voorzitter Dirk Enzlin van de Nieuw-Beijerlandse vereniging heeft aangekondigd dat hij een stap terug wil doen en ook penningmeester Michiel Plaisier is bij de komende algemene ledenvergadering niet meer herkiesbaar. Bovendien heeft Stefan van Alphen reeds meegedeeld dat hij per 1 september niet meer beschikbaar zal zijn voor de sponsorcommissie, in verband met privé-omstandigheden. Voor NBSVV liggen er dus in de komende periode uitdagingen op verschillende terreinen.

Klik hier voor meer informatie over NBSVV
Klik hier voor meer artikelen over NBSVV