Na 4 overwinningen nu geen punten voor Naaldwijk

0
    143

In de uitwedstrijd tegen de koploper Wateringse Veld Kranenburg 1 moest Naaldwijk 1 het doen zonder de geblesseerde Michiel van den Berg maar keerde Wouter van Dalen terug van het ziekbed.

De koploper begon zoals het het treffen tegen de nummer de 2 van de ranglijst, Schipluiden, van vorig weekend was geëindigd; vol op de aanval spelen. Naaldwijk had het even lastig maar Jeffrey Wubben stond voor Naaldwijk op zijn post. Naaldwijk kreeg onder toeziend oog van het talrijk meegereisde publiek meer grip op de aanvallen van de gastheren. Er kwamen zelf kleine kansjes voor Naaldwijk via schoten van Danny Niël en Jordy van Calsteren. Het was dan ook een domper dat Wateringse Veld Kranenburg eigenlijk uit het niets op een 1 – 0 voorsprong kwam vlak voor rust.

Na de rust was leek Wateringse Veld Kranenburg met de rem er op te spelen en Naaldwijk kon geen vuist meer maken zoals het eerste bedrijf. Toch waren er momenten voor Naaldwijk waarin het de gelijkmaker had kunnen maken. Zo was Thomas Karsten voor de tweede op één volgende wedstrijd een plaag voor de verdediging. Helaas voor Naaldwijk kwam hij in de slotfase een teenlengte tekort om een gelijkmaker de forceren. De potentiele kampioen liet nog wel even zien dat het tot meer in staat maar gelukkig voor Naaldwijk bracht de lat de redding. Het slotakkoord was weer voor Naaldwijk maar de scrimmage voor het doel van de gastheren bracht ook nu geen doelpunt voor Naaldwijk. Helaas voor Naaldwijk kon er niet voor vijfde maal op rij gewonnen worden en moet Naaldwijk zich opmaken voor de derby komende zaterdag thuis tegen Verburch.