Marcel neemt door vertrek naar Noorwegen noodgedwongen afscheid van RWB 5

0
253
marcel-prins-rwb-waalwijk

Zondag 5 februari heeft RWB 5 afscheid genomen van Marcel Prins met een mooie 3-0 overwinning op Nieuwkuijk 4, waartegen tot nu toe de enige competitienederlaag geleden werd. Marcel was al ruim 16 jaar lid van RWB, hij kiest nu voor een nieuw avontuur in Noorwegen.

Na een moeizame openingsfase wist RWB op een 1-0 voorsprong te komen na een mooi uitgespeelde aanval. Dit was tevens ook de ruststand. Na rust wist RWB 5 door een wederom mooie aanval en een hoekschop uit te lopen naar een 3-0 voorsprong.

De wedstrijd werd helaas na 70 minuten onderbroken na commentaar op de arbiter. Gelukkig heeft RWB 5 daarna alsnog op een mooie manier afscheid kunnen nemen van hun centrale verdediger.

RWB 5 en de overige leden van RWB wensen Marcel veel succes bij zijn nieuwe avontuur in Noorwegen.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.