Korte terugblik activiteiten jeugd SC Emma Seizoen 21/22

Nu het seizoen ten einde is voor SC Emma, blikken wij graag nog even terug wat er dit jaar allemaal is georganiseerd voor de jeugd.
SlagerijGelderblom_251966_OnlineBanner_VjDordrecht_voorjaar2021
In december was het tijd voor het sinterklaasfeest. Dit feest moest door corona helaas voor de 2de keer op rij anders verlopen dan we eigenlijk hadden gepland. Maar ondanks dat hebben alle kinderen toch een cadeautje en een zak pepernoten gehad van sinterklaas.

In mei was dan het allereerste voetbalkamp voor bijna, al dan niet alle jeugdspelers van Emma tot en met 13 jaar. Als wij daar nu naar terugkijken, hebben wij het echt prima naar ons zin gehad. Wij hebben zelfs al vragen gehad van kinderen wanneer het volgende kamp weer is. Dat is dus een teken dat ook de kinderen het prima naar hun zin hebben gehad. Mocht je je afvragen hoe kamp is geweest, bekijk dan zeker even de aftermovie van het kamp (https://www.youtube.com/watch?v=mk3YmwSgB6Y).

We kunnen al wel vast verklappen dat we nu alweer rustig aan begonnen zijn met het kamp voor volgend seizoen!

Afgelopen zaterdag was het dan alweer tijd voor de seizoen afsluiting van de jeugd. Dit bestond uit een wedstrijd voetballen waarbij de ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen tegen de kinderen speelden. Daarna was het tijd om de wedstrijd voort te zetten, maar dan op de buikschuifbaan. Leuk was om te zien dat sommige ouders veel fanatieker waren op de buikschuifbaan als sommige kinderen…
XtraParts_251875_OnlineBanner_VjDordrecht_voorjaar2021Via deze weg willen alle kinderen en met name de ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen bedanken, om de seizoen afsluiting tot een groot succes te maken. Foto’s en filmpjes volgen nog!

Wij gaan nu even lekker genieten van de vakantie en zullen daarna weer druk bezig zijn met de activiteiten te organiseren. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en tot volgend seizoen.

Groetjes,
Het animatieteam SC Emma

Klik op SC Emma voor het laatste artikel over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.