In gesprek met Shehab Jawanshir van SV Oranje Wit

Shehab Jawanshir is 19 jaar oud en voetbalt bij SV Oranje Wit. Zijn voetbalcarrière begon bij VV Dubbeldam en hij is na de B-categorie naar SV Oranje Wit gegaan. Zijn debuut voor het eerste heeft hij nog niet gemaakt.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

Jawanshir speelt al heel zijn leven bij de selectie elftallen. Bij VV Dubbeldam speelde hij tot en met de B1 voordat hij besloot een verandering te maken. Hij ging naar SV Oranje Wit om zijn voetbalcarrière te vervolgen. Hier heeft hij twee jaar met succes in de O19-1 gespeeld voordat hij naar het tweede is gegaan. Nu gaat hij aan zijn tweede seizoen beginnen in dit elftal. Over het huidige seizoen valt volgens Jawanshir niet veel te zeggen. ‘’Amper wedstrijden gespeeld door het huidige corona situatie.’’

 

Twee hoogtepunten van zijn carrière tot nu toe zijn een hattrick die hij maakte in een bekerwedstrijd en de winst van het kampioenschap met de O19-1 in de 4e divisie. Dieptepunten heeft de voetballer niet.

 

Persoonlijke doelen voor Shehab zijn om zo snel mogelijk zijn debuut te mogen maken bij de hoofdmacht van SV Oranje Wit en om het betaald voetbal te behalen. Zijn voorbeeldvoetballer is de topaanvaller van Paris Saint-Germain, Neymar. Gewoon omdat hij veel skills heeft. Rituelen om optimaal te kunnen presteren tijdens een wedstrijd heeft Jawanshir niet. Als hobby buiten het voetbal vindt hij het leuk om te basketballen.

 

Voor meer artikelen over SV Oranje Wit klik hier.
Voor meer informatie over SV Oranje Wit klik hier.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.