Hoe blijf ik fit met Dennis Geschiere van VV Dubbeldam

Dennis Geschiere (28) voetbalt al sinds kleins af aan. Vanaf zijn 16e  heeft hij in de selectie van Dubbeldam gespeeld. Daarna heeft Dennis Geschiere 1 jaartje bij oranje wit gespeeld en nu is hij  alweer een aantal jaar terug speelzaam bij Dubbeldam.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020Door de corona stop kan ook het team van Dennis Geschiere niet meer voetballen. Zowel geen trainingen als wedstrijden. “we kunnen er niks aan doen en we moeten maar afwachten tot we weer als vanouds kunnen voetballen zodat we er vol voor kunnen gaan.”

Het seizoen voor Dubbeldam was sterk begonnen met twee overwinningen en een gelijkspel in de derby tegen Emma. Om fit te blijven loopt Dennis Geschiere rondes hard en zo houd hij zijn conditie op pijl. Als tips om zelf fit te blijven zegt hij. “Probeer bezig te blijven op welke manier dan ook ondanks dat het nu niet mogelijk is om in groepsverband iets te doen.”

Dennis Geschiere zou niet weten hoe het seizoen verder zou geen en of het seizoen überhaupt hervat gaat worden. “Als het seizoen toch nog door gaat zien we dan wel weer hoe we allemaal spelen en of we de goede lijn door kunnen trekken.”

 

klik hier voor meer artikelen over VV Dubbeldam

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.