Heinenoord MO15 kent prachtseizoen

0
393

Waar de mannelijke hoofdmacht het liet afweten, daar beleefden de meiden van MO15 bij Heinenoord wel een prachtseizoen. Met een 8-2 overwinning op FC Binnenmaas werden de meiden beloond met een welverdiend kampioenschap voor een leuk en succesvol seizoen.

Een seizoen ook waarin de doelpunten als rijpe appelen vielen. Al voor het kampioensduel met FC Binnenmaas werd de mijlpaal van 100 treffers geslecht door de spelersgroep. En nog belangrijker: iedere speelster heeft weer stappen gezet in haar ontwikkeling dankzij de tomeloze inzet van trainster Roos Verburg, die ook in de festiviteiten na het kampioenschap zich bepaald niet onbetuigd liet.

Het seizoen zat er overigens na het behalen van de titel nog n iet. Zo speelde het team na de laatste competitiewedstrijd tegen Blijdorp nog tegen de ADO Den Haag Futures. Als toetje stond tijdens de finaledag van de strijd om de Hoeksche Waard Bokaal bij OSV Oud-Beijerland de eindstrijd gepland tegen de leeftijdsgenoten van SHO. En hoewel de Oud-Beijerlandse meiden te sterk bleken in de eindstrijd, mocht dat de pret absoluut niet drukken: met een lach op hun gezichten namen zij afscheid van een seizoen waarin doelpunten en succes hand in hand gingen.

Klik hier voor meer informatie over SV Heinenooord
Klik hier voor meer artikelen over SV Heinenoord