GKN Fokker zoekt mensen via SC Emma

De opmerkzame supporter zal het ongetwijfeld al gezien hebben;
Sinds een aantal weken hangen langs het hoofdveld van SC Emma twee nieuwe reclameborden van GKN Fokker uit Papendrecht. Wie kent de vliegtuigbouwer nou niet? Van oudsher een bedrijf met een grote naamsbekendheid, niet alleen in onze regio, maar zeker ook internationaal. Tot op de dag van vandaag vliegen er nog Fokker-toestellen over de wereld.

Wie de media een beetje volgt weet dat onlangs het besluit werd genomen om de activiteiten van het bedrijf, die werden uitgevoerd in onder meer Hoogerheide en Helmond, weer te centraliseren in Papendrecht. Om die reden zoekt GKN Fokker nieuwe medewerkers op allerlei vlakken. Om die te vinden is ook de hulp ingeroepen van de sponsorcommissie van SC Emma.

SlagerijGelderblom_251966_OnlineBanner_VjDordrecht_voorjaar2021

Ben je op zoek naar een baan of toe aan een carrière switch? Neem dan gerust een kijkje op : Careers.gknaerospace.com

XtraParts_251875_OnlineBanner_VjDordrecht_voorjaar2021Deze week kwam Victor van Ham, links op de foto, een symbolische cheque overhandigen aan Maaike Laros en Ton van Eijsden van de sponsorcommissie, ter bekrachtiging van de samenwerking tussen Fokker en SC Emma. De samenwerking is voorlopig aangegaan voor één jaar.

Klik hier voor het laatste artikel van SC Emma.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.