Doelman Stefan Kok van ASWH naar SC Feyenoord

0
749
Stefan_Kok_ASWH_Feyenoord

SC Feyenoord heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Stefan Kok. Kok stond de afgelopen vijf seizoenen onder contract bij Derde Divisionist ASWH.

De 23-jarige keeper was in de laatste periode van zijn eerste seizoen bij ASWH, seizoen 18/19, erg belangrijk. Hij pakte onder andere een penalty in de nacompetitie tegen OFC en speelde een belangrijke rol in de laatste nacompetitiewedstrijd tegen FC Lienden waardoor ASWH promoveerde naar de Tweede Divisie.

Kok, die zijn jeugdopleiding bij Excelsior Rotterdam genoot, zat de afgelopen vijf seizoenen meer op de bank dan dat hij speelde. Dit seizoen stond hij in 18 van de 23 competitiewedstrijden onder de lat van de formatie van Sjoerd van der Waal. Maar de laatste wedstrijden koos de oefenmeester voor Jomar Gomes.

Bij SC Feyenoord komt Kok enkele bekenden tegen. Yarick Dorst en Clarence Bijl maakten afgelopen zomer al de overstap van Ambacht naar Rotterdam. Daarnaast gaat Samuel van der Velden na dit seizoen ook van ASWH naar SC Feyenoord. De Rotterdammers staan momenteel 13e in de 4e Divisie.

Foto: Philip Schmidt (https://www.phsfoto.nl/)

Klik op ASWH voor de laatste artikelen over de club.
Klik op ASWH voor meer informatie over de club.