Binnenmaas ook langs Vitesse Delft

0
    127

Op een goed gevuld sportpark de lage weide had de equipe van trainer Michel van Noort iets recht te zetten. Voor de winterstop leed Binnenmaas nog een kansloze 6-2 nederlaag in Delft. De stand op de ranglijst zorgt in ieder geval voor een een op papier interessante ontmoeting.

Binnenmaas startte net als vorige week verdienstelijk. Maar als snel werd duidelijk dat ook Vitesse Delft een goed voetballend elftal is. De eerste kans was voor Riccardo die, door een misverstand in de Vitesse verdediging de bal over de uitgekomen doelman schoot maar zijn poging naast zag gaan.Het spel golfde op en neer en was het Lars die uit een voorzet van Yannick net niet kon afronden. Toch kwam Binnenmaas op een 1-0 voorsprong toen Riccardo een vrije trap mee gaf aan Micheal die naar binnen draaide en via een Delfts been de 1-0 binnen schoot.

De 2e helft werd Binnenmaas op eigen helft vastgezet mede omdat er veel te verdedigend werd gespeeld. De goed keepende Thijs had een paar belangrijke reddingen in een fase waarbij het wachten was op de gelijkmaker van de bezoekers.  Binnenmaas schrok wakker en uit een voorzet van Riccardo was het John Mayers die binnenschoot ondanks het vlagsignaal van de grensrechter. Ondanks dat scheidsrechter Shahab de goal eerst goedkeurde, besloot hij uiterst curieus na een gesprek met de grensrechter alsnog dat het feestje niet doorging.  Kort daarop was het toch raak. Een diepte pass van achteruit werd door Daan keurig afgerond en was het alsnog 2-0. Dat Lars daarna nog op de paal mikte deed niks af aan het uitstekende resultaat. Ondanks dat Vitesse Delft ook een goede wedstrijd speelde bleven de punten in Maasdam. Door deze overwinning staat Binnenmaas met 4 punten voorsprong vaster op de 3e plaats. Mede omdat Sparta onverwachts van SVS verloor (0-1) en Charlois net verder kwam dan 1-1 is het gat naar boven resp. 1 punt en nog slechts 4 punten met Sparta.

Meer informatie over Binnenmaas? Klik hier.
    Klik hier voor een ander artikel over Binnenmaas.