Binnenmaas langs NSVV

0
120

Met de nieuwe trainer op de bank begon Binnenmaas in een 3-5-2 opstelling de 2e helft van het seizoen. Omdat de onderlinge verschillen in onze afdeling heel klein zijn is het van belang om de punten mee te nemen.

Binnenmaas laat dan ook het initiatief aan NSVV dat blijkbaar moeite heeft om het spel te maken. Na 10 minuten was het al raak. Een voorzet van Yannick werd van dichtbij binnen getikt door Lars. Tot op dat moment het eerste gevaar van Binnenmaas dat vanmiddag zeer efficiënt bleek.

Na een klein kwartiertje was de 1e kans voor NSVV een feit. Sjoerd Hofstede werkte een prima voorzet af. 1-1. Met een kopbal van Ouwens die net overging waren de wapenfeiten op 1 hand te tellen. NSVV had weliswaar meer balbezit maar kwam niet door het verdedigingsblok van Binnenmaas.

In de 2e helft veranderde het spel aan beide kanten niet. NSVV had in de beginfase wel het betere van het spel en kwam goed weg toen de bal op de lat belandde. Toch was het Binnenmaas dat uit een voorzet van Charlie en het doorkoppen van Lorenzo via Lars op 1-2 kwam. Kort daarop was het Riccardo die de verdediging van NSVV te snel af was waarna Ouwens in de 16 meter aan de noodrem trok. De strafschop werd feilloos benut door Lars die met een Hattrick van enorm belang was deze middag. Met aan beide zijde nog een paar halve kansen was de wedstrijd daarmee beslist. Ondanks het gewijzigde systeem een prima resultaat. Volgende week komt SVS op bezoek. In Capelle won Binnenmaas met 1-2. Wellicht de volgende driepunter.

Meer informatie over FC Binnenmaas, klik hier.