Ben van Steenbergen Horrocks de nieuwe wedstrijdsecretaris senioren vv Baronie

VV Baronie heeft een nieuwe wedstrijdsecretaris senioren gevonden. Ben van Steenbergen Horrocks zal deze taak op zich gaan nemen bij de Bredanaars.

target="_blank"

Ben is 59 jaar oud, getrouwd met Brigitte en vader van 3 kinderen die ondertussen allemaal het huis uit zijn. In februari gaat hij aan de slag als wedstrijdsecretaris bij de senioren van vv Baronie. Ook gaat hij Yvonne, waar nodig, ondersteuning geven als jeugdwedstrijdsecretaris.

In het verleden is Ben actief geweest als trainer/keeperstrainer en keeperscoördinator bij diverse clubs binnen de gemeente Breda. Bij Baronie is hij enkele jaren geleden coördinator van de dames- en meidenafdeling geweest. Daarna is hij één jaar ingevallen als coach bij de toenmalige MO19-2 van Baronie. 

Helaas laat zijn gezondheid het niet meer toe om nog trainingen te geven of om op het veld te staan. Per toeval is hij een paar jaar geleden, in contact gekomen met UVV’40. Daar is hij aan de slag gegaan als wedstrijdsecretaris voor zowel senioren als de jeugd.

Voetbal is altijd zijn passie geweest en zo is hij toch hier toch nog mee verbonden. Na een aantal drukke jaren bij UVV waarin zijn gezondheid hem in de steek liet, wilde hij eigenlijk gaan stoppen. Per toeval is hij in contact gekomen met zijn oude club Baronie en hoorde dat ze een wedstrijdsecretaris voor de senioren zochten en ondersteuning bij de jeugd tijdens vakantie/afwezigheid. Voor hem is dat een stuk rustiger, waardoor hij deze mooie uitdaging met beide handen heeft aangenomen.

Wij wensen Ben veel succes en plezier in zijn nieuwe rol binnen vv Baronie.

Klik op vv Baronie voor de laatste artikelen over de club.
Klik op vv Baronie voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Remco van Gool strijdt met Barendrecht O19-1 voor het kampioenschap

Vandaag gaan we in gesprek met Remco van Gool van BVV Barendrecht. De trainer van de O19-1 draait een...

Geschiedenis van Old Firm in boekvorm

Alle betrokkenen hebben de datum al rood omcirkeld staan in hun agenda’s: op 1 april 2023 staan Nieuw-Lekkerland en...

De derde periode moet voor VVZ’49 zijn, aldus Guus Parinussa

Vandaag gaan we in gesprek met Guus Parinussa van VVZ’49. Op zijn 16e maakte die al zijn debuut in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.