Luuk Meijer van Alblasserdam is niet weg te slaan

0
224

Sinds zijn vijfde speelt de 19-jarige Luuk Meijer bij VV Alblasserdam. De jonge student speelt in het vijfde team, maar heeft het ontzettend naar zijn zin. Voor hem staat plezier in het voetbal voorop.

Luuk speelt al even bij de club, maar zit buiten het voetbal ook zeker niet stil. “Binnenkort start ik als student Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam, momenteel werk ik echter bij autowasstraat ‘Sop Autowas’ in Alblasserdam en in mijn vrije tijd game ik graag en ga ik uit met vrienden”, vertelt de negentienjarige. Luuk is zelf niet actief betrokken bij de club met betrekking tot vrijwilligersfuncties, maar zijn vader wel. “Mijn vader die in het bestuur zit gaat juist over deze zaken. Ik ben puur en alleen een speler van het vijfde team die met veel plezier een aantal keer per week een balletje trapt”, vertelt hij.

phonedirect

Clubtrots

De clubtrots is er ondertussen wel na al die jaren. Naast dat hij er graag speelt en het erg naar zijn zin heeft, is er de laatste tijd ook veel geïnvesteerd in de club. “De investeringen in de club hebben ervoor gezorgd dat we nu een fantastisch kunstgrasveld hebben liggen als hoofdveld. Daarnaast is er ook gezorgd voor nieuwe kleding voor de leden en kunnen de trainingen en wedstrijden worden gevolgd met behulp van nieuwe camera’s”, zo schrijft de jonge Alblasserdammer. Dat dit ook meespeelt in het stukje club trots is dan ook niet gek.

0250985_onlinebanner_Klaverblad_VJGoeree

Het spel

De vereniging heeft net als menig andere clubs een lastig seizoen achter de rug. “Gelukkig gaat het dit seizoen weer stukken beter”, aldus Meijer. Dat het dan ook zoveel beter gaat biedt hem ook wel wat hoop, met wat de club nog kan bereiken. “Wat ik nog mee zou willen maken met de club is dat het eerste elftal promoveert naar een hogere klasse”, vertelt Luuk. Iets wat een mooie show, maar ook feest met zich mee kan brengen op een vereniging. Dit zou een club na de coronaperiode dan ook goed doen om een club weer te doen bloeien.

 

Klik de link voor een recent artikel over vv Alblasserdam