Nieuwe functie voor Halim bij Quintus

0
185

Iedereen op Quintus kent Halim wel en andersom zal Halim ook bijna iedereen op Quintus wel kennen. Volgend jaar traint hij het derde elftal.
ZWSports_251098
En dat is ook niet zo vreemd, het is alweer 10 jaar geleden dat hij hier trainer werd van de A-junioren. Halim Aouladsaid (44) heeft dat 3 jaar gedaan, maar is daarna zeker niet vertrokken en een echte Quintus-man geworden. De jaren daarna heeft hij training gegeven aan verschillende leeftijdscategorieën van de F tot de B en was hij vaak bereidt om ergens in te stappen waar we hem op dat moment goed konden gebruiken. Afgelopen jaar was hij leider van het 2e en lid van de Technische Commissie. Daarnaast floot hij al die jaren bijna wekelijks wel een wedstrijd.

Toch hebben we voor het nieuwe seizoen weer een nieuwe functie en een nieuwe uitdaging voor hem kunnen vinden. Komend seizoen wordt de selectie namelijk dusdanig groot dat we sinds jaren hier weer drie elftallen uit kunnen gaan vormen. Halim ziet het helemaal zitten om dit 3e elftal onder zijn hoede te nemen als trainer en coach. En daarmee hebben wij er alle vertrouwen in dat het ook voor dit nieuwe team een mooi seizoen gaat worden.

Klik op Quintus voor het laatste artikel over de club.