S.V. Capelle wint met 0-2 bij TSVV Merlijn

0
56

SV Capelle ging zaterdag in Tilburg op bezoek bij TSVV Merlijn.

In de eerste helft de nodige kansen voor SV Capelle, maar de scherpte voor de goal ontbrak en zo gingen beide teams met 0-0 de rust in.

Circa een kwartier na de hervatting kwam SV Capelle uiteindelijk toch op voorsprong. Vanaf de 16 meter schoot Sven Stokkermans op mooie wijze de bal in de linkerbovenhoek van het Merlijn doel en dus 0-1. Hierna een fase met meer initiatief van Merlijn. Zo nu en dan maakte het de Capelle defensie moeilijk, maar de Tilburgers wisten het net niet te vinden. SV Capelle was ook enkele keren gevaarlijk voor het Merlijn doel, maar het duurde tot tien minuten voor tijd voordat Capelle de wedstrijd besliste: de ingevallen Kamal Seray werkte van dichtbij de 0-2 binnen en dit werd ook de eindstand.

Komende zaterdag is SV Capelle vrij en de week er op wacht een thuiswedstrijd tegen het Helmondse S.V. De Braak.

Foto’s: MW fotografie