4-Skills Soccer Academy verzorgt in de mei- en zomervakantie hun 11e editie voetbaldagen

0
352
4-Skills soccer academy
Bij 4-Skills wordt ieder kind herkend en erkend, ongeacht niveau, karaktereigenschappen, achtergrond en afkomst. Dat is het grote doel, waarin het niet uitmaakt waar je woont of geboren bent; eenieder is even belangrijk en even mooi.
De 4-Skills trainers zijn sterk opgeleid, zeker ook op pedagogisch vlak, doen zij er alles aan om deze boodschap en visie ook in de praktijk direct toe te passen tijdens al de activiteiten die zeverzorgen.
”Dit jaar verzorgen we ook een compleet keepers programma in samenwerking met Keepers Academy VDM. Rick van der Mast (o.a Hoofd Keeperstrainer jeugd bij NAC/Breda) verzorgt met zijn team, binnen hetzelfde thema een geweldig programma voor keepers. In de middag komen de voetballers en keepers samen om alle aangeleerde technieken direct toe te passen binnen het toernooi. Alle keeperstrainers kennen een achtergrond bij een betaald voetbalclub en zullen de keepers een waanzinnig gaaf programma aanbieden in de leeftijden acht t/m achttien jaar.

Voetbal is de grootste sport in de wereld. Over de hele wereld wordt er getraind en wedstrijden gespeeld en komt één keer per vier jaar de wereld samen tijdens het Wereldkampioenschap. Hoe mooi is het dan, om al die verschillende stijlen en grootheden te zien spelen. Hoe gaaf om te zien dat ook met een andere stijl van voetbal grote successen behaald kunnen worden. Na het WK 2022 voor ons de grote reden, om aan al deze mooie stijlen en grootheden volle aandacht te gaan geven.

Elke dag zetten we een continent helemaal in de schijnwerpers en kiezen we een aantal grootheden uit. We trainen deze dag in de specifieke stijl van dit continent en trainen op waar deze grootheden zo bekend en geliefd om zijn geworden. Aan het eind van de dag sluiten we af met een vier tegen vier toernooi, waarbij de landen van dit continent tegen elkaar uit komen.

Hiernaast kiezen we één grote andere sport uit van elk continent welke we ook zullen spelen. Zo doen de deelnemers ook weer andere ervaringen en spelplezier op naast alle voetbaltrainingen en andere voetbalactiviteiten gedurende deze dag. Deze sporten zullen in wedstrijdvorm aangeboden worden.

Dag 1: Zuid-Amerika: Extra sport deze dag: Voetgolf/ Voetvolley

Dag 2: Afrika: Extra sport deze dag: Atletiek

Dag 3: Noord-Amerika: Extra sport deze dag: Baseball/ Honkbal

Dag 4: Europa: Extra sport deze dag: Volleybal

Dag 5: Azië en Oceanië: Extra sport deze dag: Hockey

Voorbeeld Dagopbouw voetbaldagen en keepersdagen:
9.45u: Aanmelden en mooi nieuw voetbalshirt in ontvangst nemen

10.00u: Trainingsvormen in voetbalstijl continent

11.00u: Fruitpauze

11.15u: Trainingsvormen voetbalgrootheden continent

12.15u: Lunch

12.45u: Andere sport van het continent

13.45u: Drinkpauze

14.00u: 4v4 landentoernooi

15.00u: Naar huis

Voor wie?
Ben jij tussen de zes en vijftien jaar? Dan kan jij je opgeven voor dit 4-Skills spektakel, ook als je geen lid bent van de club. Je kunt je alleen of met anderen opgeven, zelfs ook met je hele team voor een geweldige trainingskamp samen. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en persoonlijke verzoeken. Aanpassingen gedurende de voetbaldagen kunnen gemaakt worden, maar altijd in overleg met het kind en de ouders.

Voor elke leeftijdscategorie zijn onze voetbaldagen van 10.00u tot 15.00u met gratis mogelijkheid voor opvang tot 16.30u wanneer nodig. Leeftijden worden zoveel mogelijk bij elkaar ingedeeld, afhankelijk van verzoeken en eventuele niveauverschillen. Dit is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en daarin de leeftijdsverdeling.

De 4-Skills trainers
Onze zeer ervaren en gediplomeerde trainers hebben allemaal de 4-Skills trainersopleiding gevolgd. Deze bestaat niet alleen uit de technische begeleiding van jeugdspelers, maar ook het pedagogisch handelen waar 4-skills zich sterk in onderscheid en meerdere erkenningen voor heeft gekregen. Onze drive is om iedere deelnemer – wel of niet ervaren- een onvergetelijke ervaring aan te bieden, waarin de individuele ontwikkeling centraal staat en ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling zichtbaar groeit. Hiernaast zorgen de 4-Skills trainers voor een ontzettend veilig en fijn leerklimaat waar samen plezier en lol maken altijd op nummer 1 zal staan! Tijdens de 4-Skills voetbaldagen wordt hierdoor veel aandacht gegeven aan samen spelen, samenwerken en op positieve wijze met elkaar om te gaan, waarin te allen tijde ieder individu herkend en erkend wordt.

Kosten voetbal-en keepersdagen
Je kunt zelf je eigen unieke programma samenstellen. Zo kun je jezelf voor een enkele dag, of uiteraard alle dagen opgeven.

Onderstaande kosten zijn inclusief:

  • 4-Skills voetbalshirt ‘One World, One Goal’
  • Uniek en zeer uitdagend programma met uitdagende materialen in het thema ‘One World, One Goal’
  • Onbeperkt fruit en drinken
  • Professionele begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers met sterke pedagogische achtergrond
  • Een mooie beker als aandenken voor ieder kind
  • Ontzettend veel gezelligheid, ontwikkeling en opdoen van sociale contacten in de vakantie
  • Mogelijkheid van gratis opvang tot 16.30u
  • 10% bijdrage voor de betreffende vereniging
  • 10% opbrengsten aan stichting ‘Football makes it happen’

Kosten 1 dag: 49,98 euro

Kosten 2 dagen: 89,98 euro

Kosten 3 dagen: 119,98 euro

Kosten 4 dagen: 144,98 euro

Kosten 5 dagen: 169,98 euro

Data en locaties:
Meivakantie 2023
SC Genemuiden: 24 en 25 april 2023

vv Boekel Sport: 24 en 25 april 2023

RKSV Wittenhorst: 26 t/m 28 april 2023

vv Oosthuizen; 1 en 2 mei 2023

vv Nieuw Lekkerland: 1 t/m 3 mei 2023

CVV BE FAIR: 3 t/m 5 mei 2023

RKVV JEKA: 4 en 5 mei 2023

Zomervakantie 2023
vv Boekel Sport: 19 t/m 21 juli 2023

SC Genemuiden: 24 t/m 26 juli  2023

vv Oosthuizen; 16 t/m 18 augustus 2023

RKVV JEKA: 23 t/m 25 augustus 20023

Voor meer informatie en online inschrijving ga naar; www.4-skills.nl”