Voor altijd herinnering aan 15 juni

0
172
Voor altijd herinnering aan 15 juni

De herinnering aan 15 juni 2024, de dag dat Nieuw-Lekkerland ten koste van Briel het lijfsbehoud in de eerste klasse veiligstelde, zal bij de Alblasserwaardse club tot in lengte van dagen verzekerd zijn. Dankzij trainer Fop Gouman is die gebeurtenis voor altijd vereeuwigd op een grote foto die aan de club is overhandigd.

Op de foto is de triomf van Goumans selectie op treffende wijze in beeld gebracht. De oer-vrijwilligers Ton Hakkesteeg en Anja Verkerk kregen de prachtige foto overhandigd van Gouman zelf. Het idee voor de prachtig illustratie kwam dan ook van hem: ,,Ik wil de hele vereniging graag een blijvende herinnering schenken, als dank voor de steun die onze mannen het afgelopen seizoen hebben gekregen. Ik hoor zoveel mensen zeggen dat de wedstrijd tegen Brielle van zaterdag 15 juni een bijzonder hoofdstuk is in de rijke geschiedenis van onze club. Ik vind het een mooi gebaar om deze aluminium fotoplaat daarom aan Anja en Ton te overhandigen’’, sprak de oefenmeester. ,,Mijn dank gaat uit naar iedereen die Lekkerland een warm hart toedraagt!”

De foto zal ongetwijfeld een fraaie plek krijgen in het clubhuis van Nieuw-Lekkerland, ter herinnering op een eind goed, al goed-wedstrijd.

Klik op Nieuw Lekkerland voor meer artikelen over de club.
Klik op Nieuw Lekkerland voor meer informatie over de club.