Sponsoravond VV Papendrecht met Willem van Hanegem groot succes

0
121
Sponsoravond VV Papendrecht met Willem van Hanegem groot succes

Wat was het druk en wat was het gezellig op donderdag 3 oktober in de kantine van Voetbalvereniging Papendrecht. De sponsoravond werd door de komst van Feyenoord- en Oranje-icoon Willem van Hanegem én vele bestaande en geïnteresseerde sponsors een groot succes. 
 
Na het welkomstwoord van voorzitter Hans Jonker met de presentatie van een deel van de selectie en de nieuwe hoofdtrainer Driss El Akchaoui, was het Frank Vijg die op een boeiende en humorvolle wijze het gesprek met Willem van Hanegem aanging. Bijzondere anekdotes uit het verleden werden afgewisseld met Willems visie op het huidige Feyenoord en het voetbal in het algemeen. Door veel leuke vragen uit de zaal als waar is het shirt van Willem uit de WKfinale 1974, wat vindt Willem van de VAR en welke wedstrijd zou Willem nog weleens over willen spelen, werd het een boeiende en zeer vrolijke voetbalavond. Na uitreiking van de bloemen aan Willem, die hij doorgaf aan VV Papendrecht-gastvrouw en Feyenoord-supporter Dinie Verschuren (want …. ik heb geen vaas thuis) en Frank, kwam het officiële gedeelte rond 22.15 uur ten einde. 
 
Onder het genot van een hapje en drankje werd nog lang nagepraat. Dat Willem en Frank het goed naar hun zin hadden, bleek wel uit het feit dat zij geruime tijd bleven hangen en alle tijd namen voor foto’s en gesprekken met alle aanwezigen. Al met al was het, mede door de inzet van vele vrijwilligers, een zeer geslaagde avond, waar we nog lang met veel plezier op terug kunnen kijken! 

Klik op vv Papendrecht voor meer informatie over de club.
Klik op vv Papendrecht voor meer artikelen over de club.