Fenne van Meeteren heeft volgende stap gezet

0
224
Fenne van Meeteren heeft volgende stap gezet

De Hardinxveldse Fenne van Meeteren durfde het enkele jaren geleden al uit te spreken: zij wilde als speelster van de Sluiswegclub de stap hogerop gaan maken op termijn en kijken waar haar plafond zou liggen als speelster.

En de talentvolle speelsters heeft de daad bij het woord gevoegd: ze maakt op dit moment onderdeel uit van de selectie van Jong Excelsior. En aangezien de Rotterdamse club ook in de eredivisie van het vrouwenvoetbal uitkomt, zou het zomaar kunnen dat de volgende stap zich op korte termijn aandient voor de talentvolle Alblasserwaardse.

En daarmee komt de vervulling van haar vurige wens om ooit voor een topclub uit te komen steeds een stapje dichterbij. Van de start op haar vijfde jaar op het voetbalveld bij de plaatselijke voetbalvereniging Hardinxveld via de selecties van Zuid-West Nederland naar de volgende stap in haar ontwikkeling.

Want door haar contacten die zij via die selectie opdeed in Zeist, speelde zij zichzelf ook weer nadrukkelijk in de kijker bij andere clubs die haar volgden. Uiteindelijk pikte Excelsior het Alblasserwaardse talent op en poseert zij trots op de teamfoto van Jong Excelsior. Die mooie toekomst, waar zij ooit over sprak, lonkt.

Klik op VV Hardinxveld voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Hardinxveld voor voor meer informatie over de club.