VV Noordwijk is de trotse koploper in de derde divisie op zaterdag. De ploeg neemt het dit weekend in het Sportpark Schildman op tegen ASWH, de nummer negen.

VV Noordwijk

VV Noordwijk is na elf speelrondes nog steeds ongeslagen. De ploeg heeft acht overwinningen geboekt, waaronder de fraaie 4-1 overwinning op Harkemase Boys van vorig weekend. Ook hebben de Noordwijkers al 40 doelpunten gemaakt.

Toch lijdt ook Noordwijk puntverlies. Twee weken geleden kwam het tegen middenmoter FC Lisse verrassend genoeg niet verder dan een 1-1 gelijk te spel.

ASWH

ASWH staat net in het linker rijtje op de negende plaats. De ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft vijf overwinning geboekt, waar twee gelijkspelen en vier nederlagen tegenover stonden. Het doelsaldo staat zes in het positief.

Vorige week heeft ASWH knap gelijkgespeeld in de zware wedstrijd tegen Quick Boys in Katwijk. Verder lijkt de vorm van de thuisploeg niet te voorspellen, gezien overwinningen, nederlagen en gelijke spelen elkaar willekeurig op lijken te volgen.

Vorige ontmoeting

In het seizoen 2015-2016 waren de twee ploegen aan elkaar gekoppeld voor de play-offs voor promotie naar de derde divisie. Toen wist ASWH het tweeluik te winnen.

 

De wedstrijd wordt om zaterdag om 14:30 gespeeld.

http://bluerobin.nl/

Geef een reactie