Nick van der Ende trots op Carwash Westland

Nick van der Ende is 25 jaar oud en werkt al zes jaar als bedrijfsleider bij Carwash Westland, Hij heeft zijn eigen team gemaakt waarmee ze alle zaken regelen. ‘’We hebben een harstikke leuk en gezellig team’’, aldus Nick.

Hij haalt plezier uit zijn werk door de vrijheid die hij heeft, de zelfstandigheid en de verantwoordelijk. Hij houdt zich bezig met allerlei zaken, van de financiële zaken, marketing tot het aannemen van personeel. Hij omschrijft het bedrijf als: ‘’Een leuk team, vriendelijk, schoon, snel, milieuvriendelijk, het complete plaatje van alles wat een van de grootste wasstraat van Nederland nodig heeft’’.

Vergeleken met een andere carwash, is Carwash Westland volledig overdekt en hebben zij een capaciteit van 120 auto’s per uur waardoor de wachttijden minimaal zijn. De carwash is al jaren een begrip in de regio met veel vaste klanten. De sfeer is leuk en goed, en dat merk je niet alleen aan het personeel, maar ook aan de klanten, aldus Nick.

Voor de mensen die liever hun auto zelf wassen, of mensen die een auto hebben die niet in de wasstraat past, heeft Carwash Westland acht wasboxen die al vanaf € 2,- beschikbaar zijn. Daarna mag de klant zelfs nog gratis stofzuigen. In de wasbox zijn tal van opties om uw auto weer schoon te krijgen; van het schoonspoelen van de auto tot het verwijderen van grofvuil met shampoo.

Naast de wasboxen is er ook een stofzuigplein aanwezig, waar de auto weer helemaal stofvrij gemaakt kan worden met de smalle stofzuigmonden.  Voor de automatten is er een geautomatiseerde mattenwasser aanwezig. Verder is het stofzuigplein voorzien van: een luchtpomp, geurautomaat, kan je alles vinden voor de autocosmetica en kan je wat eten of drinken uit een automaat halen.

Om alles bij Carwash te betalen kan je gebruik maken van de waspas. Met de pas kan je gemakkelijk betalen en ontvang je altijd een korting op alle wasprogramma’s.  Ook kan de pas online opwaardeert worden, en kan je alle gegevens online bekijken. Verder is het mogelijk om een zakelijke waspas te gebruiken, waarmee je meerdere waspassen onder 1 debiteurnummer kan zetten. Bij het nemen van een waspas kan je tevens altijd gratis wassen op uw verjaardag!

Aan innovatie is geen gebrek bij het bedrijf. Sinds 1 juni heeft de wasstraat namelijk extra hogedrukwateristallaties en een extra optie genaamd ‘PANTSER’. Hierdoor hebben de installaties nog meer waterkracht op de velgen, dak, dorpels, wielkasten en de voor-, achter- en zijkant van uw auto. De extra optie ‘PANTSER’ is een afstotende laag die zorgt voor beter zicht door de water- en vuilafstotende werking.

Geef een reactie