Jules Kroef valt met de neus in de boter bij v.v. OVV

Deze zaterdag speelt OVV zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen de ploeg Rhoon. Dit is pas de 2e keer dat de ploegen elkaar tegenkomen. Vorig jaar is OVV gepromoveerd naar de 3ee klasse, terwijl Rhoon degradeerde naar de 3e klasse. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, aangezien beide teams nu extra hard hun best doen om in de 2e klasse te komen.

Gepromoveerd en gedegradeerd
OVV is vorig jaar overgegaan naar de zaterdag na een lange tijd alleen maar op zondag gespeeld te hebben in de 1e klasse. Nu spelen zij in de 3e klasse waar zij vorig jaar moesten beginnen in de 4e klasse. OVV en Rhoon lijken wel twee tegenpolen van elkaar. Terwijl OVV gepromoveerd is, is Rhoon gedegradeerd naar een lagere klasse. Beide ploegen strijden vanaf begin tot eind zo hard mogelijk om volgend jaar te mogen spelen in de 2e klasse.

Makkelijke wedstrijd voor OVV
OVV lijkt niet bang als zij denken aan de wedstrijd van zaterdag. Volgens speler Timo Lemmens is het zeker mogelijk om de 3 punten mee naar huis te nemen. Vorig seizoen zijn ze met twee vingers in hun neus kampioen geworden in de 4e klasse, en is de klasse waar zij nu spelen nog steeds niet te zwaar voor het voetbalteam uit Oostvoorne. Hun best doen om te winnen, dat doen ze zeker. “Het is voor beide ploegen een goede test, en daarom doen we allebei extra hard ons best. Als we de eerste wedstrijd winnen, is het natuurlijk meteen een goed begin voor het team. Wij hopen dit seizoen de top 5 te halen en te promoveren naar de 2e klasse door middel van een kampioenschap of de nacompetitie. Mijn voorspelling is dat beide OVV en Rhoon in de top 5 belanden.” Vertelt Timo Lemmens.

Of Timo er zaterdag zelf bij is, blijft nog de vraag. Hij kan namelijk elk moment vader worden. “Ik ben altijd bij elke wedstrijd, maar of dat zaterdag lukt weet ik niet zeker. Mijn vrouw kan namelijk elk moment bevallen, of dat nou vrijdag nacht is of zaterdag ochtend.”

Geef een reactie