Voorbeschouwing: SV Heinenoord – SV Poortugaal

Zaterdagmiddag spelen SV Heinenoord en SV Poortugaal een wedstrijd in de Eerste klasse B. De club uit Heinenoord staat op een tiende plaats met zes punten. Poortugaal is met 2 punten terug te vinden op de twaalfde plek.

Heinenoord
Heinenoord heeft afgelopen weekend de streekderby tegen S.H.O. met 3-1 verloren. S.H.O. begon sterk en dat resulteerde in een aantal goede kansen. In de 37e minuut werd er een penalty gegeven aan de ploeg uit Oud-Beijerland. Deze werd benut en niet veel later floot de scheids voor rust. Tien minuten na de rust werd er aanvallender gewisseld door Heinenoord, en dat resulteerde drie minuten later in de 1-1. Een kwartier voor tijd werd het 2-1 voor S.H.O. door geklungel achterin bij Heinenoord. In blessuretijd werd het uit een vrije trap zelfs nog 3-1 voor de thuisploeg. Het was de eerste nederlaag voor Heinenoord.

Poortugaal
Poortugaal speelde afgelopen weekend met 2-2 gelijk tegen RVVH. De ploeg kwam sterk terug van een 0-2 achterstand. RVVH was sterker en maakte een verdiend doelpunt halverwege de eerste helft. Daarna kwam Poortugaal goed weg en mochten ze blij zijn dat het maar 0-1 stond. Kort na rust leek de overwinning veilig voor RVVH, nadat de 0-2 werd binnen geschoten. Na een uur spelen gaf een corner de aansluiting voor Poortugaal (1-2). Tien minuten voor tijd werd het na een goede voorzet 2-2, wat ook meteen de uitslag betekende.

De wedstrijd begint zaterdag 27 oktober om 14:30 op Sportpark Heinenoord.

Geef een reactie