Deze editie is VV Heukelum de club van de week. Deze week zullen er meerdere interviews worden afgenomen met betrokkenen bij de club uit Heukelum. In deze interviews zullen de betrokkenen meer vertellen over o.a. hun rol binnen de club, hoe ze bij VV Heukelum betrokken zijn geraakt, het afgelopen seizoen en uiteraard wordt er ook vooruitgeblikt op het aankomende seizoen.

VV Heukelum is opgericht in het jaar 1930 in de provincie Gelderland. De wedstrijden van deze club worden gespeeld op sportpark De Vriezenwijk, waarna een drankje wordt gedronken in de kantine genaamd Aak van Berk Paviljoen. Het speelt in de regio Gorinchem-Leerdam. De bijnaam van de club luidt De Krakelingen.

Het eerste elftal van VV Heukelum speelt in de tweede klasse op zaterdag. Het team is in 2016 gepromoveerd vanuit de derde klasse. Het eerste jaar in de tweede divisie heeft het een tiende plek behaald en vorig seizoen een zesde plek.

De Rood-witten hebben een ledenaantal van 338. Deze leden bestaan uit zeven pupillen teams, vier junioren teams, vier senioren teams, het eerste elftal, een veteranen team en een dames team. Dit komt neer op een totaal van 18 elftallen.

Geef een reactie