Eind augustus liet Bram Ros in het programmablad voor de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis optekenen dat hij zichzelf de komende jaren wel bij Rijnsburg ziet spelen. Dinsdag 18 september werd dat formeel gemaakt met een verlenging van zijn contract met twee seizoenen tot medio 2021.

“We waren er snel uit,” reageert Bram Ros, die vanaf dag één in de basis staat. “Maandagavond had ik een eerste gesprek en een dag later al heb ik mijn handtekening gezet. Ik heb het naar mijn zijn en ben blij dat de club mijn contract wil verlengen. Er is dus geen enkele reden om langer te wachten of te onderhandelen over kleine details.”

Go Ahead Eagles
Bram Ros (20) kwam afgelopen zomer over van de Haagse derde divisionist HBS, waar hij een vaste waarde was op het middenveld. Bij Rijnsburg veroverde de Hagenaar tot zijn eigen verbazing meteen een basisplaats als controlerende middenvelder. Afgelopen voorjaar toonde ook Jong Go Ahead Eagles belangstelling voor de Pabostudent, maar Ros koos na een oefenstage voor zijn studie en voor een club dichterbij huis, Rijnsburgse Boys, die bovendien op een hoger niveau uitkomt dan het tweede elftal van de Deventenaren.

Tweede speler die bijtekent
Bram Ros is de tweede speler die dit seizoen zijn contract verlengt. Enkele weken geleden tekende ook Jeffrey Jongeneelen een nieuw tweejarig contract met een optie op nog een extra seizoen.

Van negen andere spelers loopt het contract nog een jaar door na dit seizoen. Dit zijn: Joël Tillema, Jordy Strooker, Masies Artien, Hidde Prijs, Carlos Opoku, Donny van Oijen, Jayson Halman, Edo Knol en Bart Duiker. Ook trainer Wilfred van Leeuwen heeft een doorlopend contract tot medio 2020.

Geef een reactie